Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

Kestääkö TPS Isomäen pauhun? – Ässät suosikkina ratkaisuotteluun

Ässät ja TPS taistelee puolivälieräpaikasta.
AOP

Liigassa ratkotaan torstaina kaksi viimeistä paikkaa puolivälieriin. Porin Ässät kohtaa täydessä Isomäen jäähallissa Turun Palloseuran. Joukkueet ovat kahden ensimmäisen ottelun jälkeen tasavoitoissa yksi, sillä kumpikin joukkue on voittanut kotipelinsä tähän mennessä 2-1 -lukemin. 

Porin Isomäessä pelataan torstaina todella mielenkiintoinen ottelu, kun Karri Kiven valmentama Porin Ässät pyrkii pääsemään kahdeksan parhaan joukkoon. Ässät etenee jatkoon, mikäli Jussi Ahokkaan valmentama Turun Palloseura kaatuu torstain ottelussa.

Kaksi ensimmäistä ottelua ovat olleet pelillisesti hyvinkin TPS-painotteisia, mutta Ässät on pysynyt mukana äärimmäisen hyvin. TPS:n maalilla Lassi Lehtinen on päästänyt sarjan aikana vain kaksi maalia, kun taas Ässien maalilla pelaava Niklas Rubin on antautunut kolmesti.

Rubin ei ole päästänyt maaleja kuin kolmannen erän viimeisen kymmenen minuutin aikana. Porin ensimmäisessä ottelussa TPS kavensi ottelun 12 sekuntia ennen loppua 2-1’n Valtteri Pullin maalilla. Turun ottelussa Jonne Tammela ja Aarne Intonen käänsivät TPS:n 1-0 -tappioasemasta voittoon kolmannen erän lopun ylivoimilla.

Turun ottelussa TPS pääsi kolmannen erän lopulla tuomarivirheen myötä ylivoimalle, jonka turvin Tammela nousi maalin lähietäisyydeltä ratkaisijaksi.

Torstain ottelun voittava joukkue pelaa heti perjantaina joko hallitsevaa Suomen mestaria Tampereen Tapparaa vastaan tai runkosarjassa toiseksi sijoittunutta Ilvestä vastaan. Mikäli KooKoo hoitaa Oulussa oman ottelunsa Kärppiä vastaan, niin Porin ottelun voittaja kohtaa Ilveksen. Mikäli Kärpät hoitaa ottelunsa KooKoota vastaan, niin tämän ottelun voittaja kohtaa Tapparan puolivälierissä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga