Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL-tähti sai suitsutusta! – ”Hän on maailmanluokan pelaaja”

Colorado Avalanchen kanadalaissentteri Nathan MacKinnon.
AOP

NHL:ssä pelattiin torstain vastaisena yönä Suomen aikaa todella merkittävä ottelu, kun kaksi mestarisuosikkia kohtasivat toisensa. Toronto Maple Leafs isännöi pitkällä vieraskiertueella olevaa hallitsevaa Stanley Cup -mestaria Colorado Avalanchea. Ottelusta saatiin todella tasainen vääntö aikaiseksi, joka ratkesi pitkän kaavan kautta.

Mikko Rantanen onnistui maalinteossa, kun Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche nappasi vieraista pisteet mukaansa. Avalanche kaatoi Toronto Maple Leafsin rangaistuslaukauskilpailuun asti venyneessä kamppailussa 2-1 -lukemin.

Varsinaisella peliajalla Maple Leafsin huippupuolustaja Morgan Reilly aloitti maalinteon vajaan neljän minuutin pelin jälkeen laukomalla kiekon ohi Alexandar Georgievin. Avalanche nousi avauserässä tasoihin ylivoimalla, kun Rantasen syötöksi tarkoitettu kiekko päätyi Maple Leafsin puolustaja Jake McCaben kautta ohi venäläismaalivahti Ilya Samsonovin. Samsonov torjui ottelussa yhteensä 28 kertaa.

Ottelun varsinaisen peliajan maalit jäivät avauserään, joten ratkaisijaksi nousi rangaistuslaukauskilpailussa Nathan MacKinnon, joka onnistui ainoana rangaistuslaukauskilpailussa. MacKinnon saalisti syöttöpisteen yhdessä Cale Makarin kanssa Rantasen iskemään maaliin.

– Hän on maailmanluokan pelaaja. Minä en ole hyökkääjä, joten paha on mennä isommin arvioimaan, mutta hän on mahtava. Tämänkaltaisia maaleja me tarvitsemme häneltä, kommentoi ottelussa yhteensä 17 kertaa.

MacKinnon on kuuden ottelun pisteputkessa. Tämän aikana kanadalaistähti on tehnyt yhteensä yhdeksän tehopistettä. 16 edelliseen otteluun on syntynyt yhteensä 27 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL