Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:ssä tylysti kaupattu tähtipelaaja näyttää epäilijöille – ”Hurjassa iskussa…”

Vegas Golden Knightsin Jonathan Quick torjui voiton debyytissään.
AOP

NHL:n ehdottomiin mestarisuosikkeihin lukeutuva Vegas Golden Knights jatkoi vahvaa itäisen rannikon kierrostaan. Golden Knights kaatoi vieraissa Philadelphia Flyersin selvin lukemin ja tiukensi otettaan koko NHL:n Tyynenmeren divisioonan voitosta. Golden Knights taistelee myös NHL:n läntisen konferenssin voitosta yhdessä Dallas Starsin kanssa.

Bruce Cassidyn valmentama Vegas Golden Knights on ollut hurjassa vireessä NHL:n tähdistöviikonlopun jälkeen, joka oli helmikuun alussa. Tämän jälkeen joukkue on hävinnyt ainoastaan kaksi kertaa varsinaisella peliajalla ja neljä kertaa kaikilla mahdollisilla tavoilla.

Tuorein voitto joukkueella on Philadelphia Flyersin vieraista. Golden Knights kaatoi Flyersin 5-3 -lukemin keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa. Voitto oli joukkueelle neljäs putkeen ja samalla Golden Knights päätti viiden ottelun mittaisen vieraskiertueen voittoon. Vieraskiertueelta ainut tappio tuli Florida Panthersin vieraana.

Flyersia vastaan St. Louis Bluesista hankittu Ivan Barbashev iski kaksi maalia. Barbashev on tehnyt uuden joukkueen riveissä kahdeksan tehopistettä ja yhteensä neljä maalia yhdeksään otteluun. Muista Golden Knightsin maaleista vastasivat Pavel Dorofeyev, Teddy Blueger ja Jonathan Marchessault, joka saalisti myös kaksi syöttöpistettä ottelussa.

Golden Knightsin maalilla Jonathan Quick aloitti neljännen ottelunsa ja torjui samalla neljännen voittonsa. Näissä otteluissa yhdysvaltalainen on ollut hurjassa iskussa, sillä päästettyjen maalien keskiarvo on ollut 2,22 ja torjuntaprosentti 93,0. Quick torjui juuri nollapelin Carolina Hurricanesin vieraana.

– Quick antaa meille aina mahdollisuuden voittoon. Jätkät ovat luottavaisia hänen edessään. Kokenut kaveri ja hän tekee paljon niitä pieniä juttuja. Hän ei pelkästään torju kiekkoja. Quick on ollut jo pitkään sarjassa, niin hän on täysin sinut kaiken kanssa, mitä tapahtuu, kehui Cassidy.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL