Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Karmaisevia uutisia! – NHL:n mestarisuosikin supertähti loukkaantui

Andrei Svechnikov
AOP

NHL:n yksi suurimmista mestarisuosikeista eli Carolina Hurricanes sai todella karmeita uutisia. Hurricanesin tähtihyökkääjä loukkaantui ja on sivussa pitkään peleistä. Tämä heikentää jo entisestään Hurricanesin hieman kapeaa laituriosastoa, johon hankittiin muun muassa Jesse Puljujärvi siirtojen takarajalla.

Rod Brind’Amourin valmentamalle Carolina Hurricanesille tuli karmaiseva menetys vain kuukausi ennen NHL:n pudotuspelien alkua. Joukkueen venäläistähti Andrei Svechnikov rikkoi polvensa Vegas Golden Knightsia vastaan pelatussa ottelussa. Polvesta repesi ACL-jänne joka tarvitsee leikkaushoitoa. Tämä pitää venäläisen sivussa loppukauden.

– Loukkaantumiset ovat ikävä kyllä iso osa tätä peliä. Tämä loukkaantuminen sattuu entistä enemmän, kun siirtojen takarajasta on aikaa se 1,5 viikkoa, niin emme voi edes hankkia korvaavia pelaajia. Nyt on vain katsottava tulevaisuuteen. Jääkiekko on joukkuepeli ja siihen on jatkossakin luotettava, GM Don Waddell kertoi.

22-vuotias Svechnikov on tällä kaudella tehnyt 64 otteluun 23 maalia ja yhteensä 55 tehopistettä. Maalitilastossa Svechnikov oli joukkueensa jaetulla kolmannella sijalla ja pisteissä toisena.

– Harmittaa todella paljon hänen puolestaan, sillä Svechnikov on tehnyt kovasti töitä läpi kauden. Nyt on alkamassa koko kauden hauskin osuus ja hän ei pääse mukaan peleihin, kommentoi päävalmentaja Brind’Amour.

Hurricanes taistelee NHL:n Metropolien voitosta yhdessä New Jersey Devilsin kanssa. Divisioonan ykkönen saa vastaansa paremmin sijoittuneen joukkueen villi kortti -sijoilta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL