Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Hallitsevalle Stanley Cup -mestarille paha takaisku! – Suomalaistähti loukkaantui

Colorado Avalanchen Artturi Lehkonen koki kovia.
AOP

NHL:ssä nähtiin melko yksipuolinen näytös, kun hallitseva Stanley Cup -mestari Colorado Avalanche vieraili Montrealissa. Avalanche murskasi Montreal Canadiensin selvin lukemin ja joukkueelta lukuisat pelaajat viettivät useamman tehopisteen iltaa. Ottelussa joukkue sai myös ikäviä uutisia, kun Avalanchen tähtihyökkääjä loukkaantui.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche otti todella tylyn vierasvoiton. Avalanche kaatoi Martin St. Louisin valmentaman Montreal Canadiensin selvin 8-4 -lukemin.

Ottelu oli käytännössä kahden erän jälkeen jo valmiissa paketissa, kun Avalanche johti peliä 6-2 -lukemin. Ottelun ensimmäiseen 16 minuuttiin Avalanche oli paukuttanut jo neljä maalia ja jatkoi toisen erän alussa siitä mihin avauserässä oli jäänyt.

Avalanchelta ottelussa kolmen tehopisteen iltaa viettivät Artturi Lehkonen, Valeri Nichushkin ja kanadalaispuolustaja Cale Makar. Lehkonen iski vanhaa joukkuettaan vastaan tehot 2+1, kun taas Nichushkin teki vain maalin, mutta syötti kaksi. Makar otti tililleen 0+3 tehot.

Kahden tehopisteen iltaa vierailta viettivät Devon Toews, Mikko Rantanen, Nathan MacKinnon ja Logan O’Connor. Rantaselle ja MacKinnonille merkittiin 1+1 tehot. Alexandar Georgiev torjui voiton ja tarvitsi siihen 15 koppia.

Ottelun jälkeen Avalanchelta tuli tieto, että Lehkosen sormi oli murtunut ja suomalaishyökkääjä lentää suoraan Denveriin leikkaushoitoon. Lehkosen lisäksi tällä hetkellä murtuneesta sormesta kärsii Toronto Maple Leafsia edustava Ryan O’Reilly, jonka toipumisaikana pidetään kolmesta neljään viikkoa.

Canadiensin maaleista vastasivat Denis Gurianov, Josh Anderson, Jesse Ylönen ja Mike Matheson. Ylönen on tällä kaudella saanut roimasti vastuuta joukkueensa riveissä. 26 otteluun on syntynyt kolme maalia ja yhteensä kymmenen tehopistettä. Koko uralla 41 otteluun NHL:ssä on syntynyt 15 tehopistettä. Jake Allen aloitti Canadiensin maalilla ottelun ja torjui yhdeksän laukausta päästäen kuusi maalia. Sam Montembeaultilla meni hieman paremmin, sillä torjuntoja kertyi 16 ja päästettyjä maaleja kaksi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL