Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n mestarisuosikilta väkevä esitys! – Suomalaiset tehoilivat

Dallas Stars kaatoi Seattle Krakenin.
AOP

NHL:ssä pelattiin kolmen ottelun kierros. NHL:n läntisen konferenssin kärkipaikasta käy muutamat joukkueet tiukkaa taistelua ja niihin lukeutuvat Dallas Stars sekä Seattle Kraken. Joukkueet kohtasivat juuri edellisessä ottelussa toisensa samaisessa hallissa. Tuolloin Kraken taipui varsinaisen peliajan jälkeen, mutta tässä ottelussa Stars oli vahvempi jo varsinaisen peliajan kuluessa.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars otti maukkaan vierasvoiton 5-2 -lukemin. Stars kaatoi toista kertaa putkeen Dave Hakstolin valmentaman Seattle Krakenin. Tässä ottelussa Stars karkasi avauserässä 2-1 -johtoon ja toisen erän jälkeen taululla paloi jo 4-2 -lukemat, josta Kraken ei enää toipunut.

Starsilta maalinteossa onnistuivat Evgenii Dadonov, Jamie Benn, Joe Pavelski, Wyatt Johnston ja Jason Robertson. Dadonov iski ottelussa 1+1 tehot ja Benn syötti kaksi maalia maalinsa lisäksi. Pavelskille ja Johnstonille merkittiin 1+1 tehot kuten myös Robertsonille. Suomalaispuolustaja Miro Heiskanen vietti kolmen tehopisteen iltaa syöttämällä kolme maalia.

Krakenilta maalinteossa onnisatuivat Yanni Gourde ja Eeli Tolvanen. Vince Dunn teki esityön maaleihin ja nosti koko kauden syöttösaldonsa jo 43’n. Tolvaselle maali jo kauden 14. Krakenin maalilla Martin Jones aloitti tällä kertaa ja torjui 27 kertaa. Jake Oettinger otti Starsin maalilla voiton eteen yhteensä 26 torjuntaa

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL