Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Voiko olla totta? – NHL:ssä todella uskomaton valinta

Arizona Coyotesin Clayton Keller valittiin viikon ykköstähdeksi.
AOP

NHL:ssä runkosarjaa on jäljellä enää reilut kymmenen ottelua ja pudotuspeleistä käydään tiukkaa taistelua. Kummassakin konferenssissa on käytännössä enää kaksi pudotuspelipaikkaa selvittämättä, kun divisioonien parhaat alkavat erottua. Menneellä peliviikolla kolme hyökkääjää nousi NHL:ssä jälleen ylitse muiden ja nämä palkittiin viikon tähdistöön.

NHL:n menneen peliviikon ykköstähdeksi nousi todellinen yllätysnimi, kun NHL:n heittopussi Arizona Coyotesin yhdysvaltalaishyökkääjä Clayton Keller sai tämän kunnian. Kakkostähdeksi valittiin urallaan käytännössä kaiken voittanut Pittsburgh Penguinsin kapteeni Sidney Crosby. Kolmostähti oli Toronto Maple Leafsin kanadalaistähti Mitch Marner.

Coyotesin tähtihyökkääjä Keller pelasi hurjan viikon. Yhdysvaltatalainen iski viikon neljään otteluun neljä maalia ja yhteensä yhdeksän tehopistettä. Coyotes voitti otteluista kolme ja keräsi yhteensä seitsemän pistettä. Andre Tourignyn valmentamalla joukkueella on koossa tämän kauden osalta 24 voittoa ja 11 tappiota varsinaisen peliajan jälkeen. 24-vuotias Keller on tällä kaudella tehnyt 29 maalia ja yhteensä 69 tehopistettä.

Crosby oli tehokkaalla päällä Penguinsin viikon neljässä kamppailussa. Penguins voitti neljästä pelistään kolme ja keräsi Coyotesin tavoin seitsemän pistettä NHL:n itäisen konferenssin tiukassa pudotuspelitaistelussa. Crosby naulasi viikolla kaksi voittomaalia ja yhteensä seitsemän tehopistettä. Crosby johtaa joukkueensa maali-, syöttö- ja pistepörssiä. Maaleja on koossa 29, syöttöjä 51 ja pisteitä täten 80 kappaletta.

Kolmostähdeksi valittiin Maple Leafsin Marner, joka teki kahteen otteluun kuusi tehopistettä. Maple Leafs nosti koko kauden pistesaldonsa 88, kun joukkue kaatoi viikon otteluissaan Edmonton Oilersin ja New Jersey Devilsin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL