Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Liiga

TPS saa kovan haasteen! – Liigan pudotuspelit käyntiin

TPS:n Mikael Pyyhtiä.
AOP

Liigan runkosarjassa kotietupaikoilta aina koko sarjataulukon kahdeksanneksi valahtanut Turun Palloseura saa kovan testin ensimmäisellä kierroksella. TPS kohtaa Porin Ässät, joka nappasi runkosarjan viimeisellä kierroksella kotiedun nimiinsä. Ottelusarjasta on tulossa tiukka ja se pelataan pakettiin neljän päivän aikana. Ensimmäinen peli on luvassa maanantaina Porissa.

Jussi Ahokkaan valmentaman Turun Palloseuran matka kohti Liiga-finaaleja jo kolmantena kautena putkeen alkaa nihkeästi. TPS kohtaa ensimmäisellä kierroksella pudotuspeleissä Porin Ässät, joka pelasi vuoden vaihteen jälkeen erinomaisesti. Karri Kiven valmentama patapakka on TPS:lle kova haaste.

Runkosarjassa TPS:n paras pistemies oli keskushyökkääjä Arttu Ilomäki, joka iski 58 otteluun 29 tehopistettä. TPS:n paidasta vain kolme pelaajaa rikkoi kymmenen maalin rajan, kun tässä onnistuivat Ilomäen lisäksi toiseksi sisäisessä pistepörssissä noussut Lauri Korpikoski ja nuori keskushyökkääjä Aarne Intonen. Korpikoski keräsi 11 maalia ja 24 pistettä, kun taas Intonen voitti sisäisen maalipörssi 13 osumalla.

Puolustajista TPS:n tehokkaimmat oli Pohjois-Amerikasta Suomeen tulleet Teemu Kivihalme ja Antti Tuomisto. Kumpikin keräsi 20 tehopistettä. Maalivahdeista Lassi Lehtinen pelasi 52 ottelua ja torjui 18 voittoa 92,1 torjuntaprosentilla.

Kiven valmentamalla Ässillä tehot levittäytyi TPS:ää paremmin. Paras pistemies runkosarjassa oli Roope Talaja 16 maalin ja 31 tehopisteen voimin. Yhdysvaltalaissentteri Derek Barach oli piste- ja maalipörssin toisen 15 maalilla sekä 28 tehopisteellä. Puolustajista Ian McCoshen iski eniten tehopisteitä. Puolustaja takoi 28 pistettä 59 peliin, mutta otti tehotilastoon karun lukeman -11. Maalivahdeista ruotsalaiskassari Niklas Rubin torjui 47 ottelua ja otti 20 voittoa 92,2 torjuntaprosentilla.

Joukkueet kohtasivat runkosarjassa toisensa kuudesti ja näistä voitot menivät TPS:lle 4-2. Isoin turkulaisten voitto tuli syyskuussa, kun TPS murskasi kotonaan Ässät 7-2 -lukemin. Edellinen kamppailu Porissa päättyi helmikuun lopussa TPS:n 5-0 -voittoon.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Liiga