Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

KooKoo virittelee jättipaukkua! – Liigan mestarisuosikki heti kanveesiin?

Oulun Kärppien ykkösmaalivahti Joel Blomqvist torjuu SaiPan yrityksen.
AOP

Liigan pudotuspelien ensimmäinen kierros käynnistyy maanantaina ja Oulussa suuri mestarisuosikki saa vastaansa viime kevään välieräjoukkueen. Runkosarjassa sijalle seitsemän pudonnut Oulun Kärpät kohtaa runkosarjan viimeisellä kierroksella Tampereen Ilveksen avituksella kymmenenneksi nousseen Kouvolan KooKoon. Otteluparista voidaan odottaa todella tiukkaa, sillä KooKoo on menossa tällä hetkellä ylöspäin ja Kärpät hakee paikkaansa.

Lauri Marjamäen valmentama Oulun Kärpät on melkoisessa kriisissä. Runkosarjan viimeisestä kuudesta pelistä viisi hävinnyt Kärpät kohtaa pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella KooKoon, joka otti mahtavan 7-3 -voiton Turun Palloseurasta viimeisellä kierroksella.

Kärpät koki kotonaan tappion Mikkelin Jukureille 6-2 -lukemin, joka taisteli KooKoon kanssa viimeisestä pudotuspelipaikasta. Mikäli Kärpät olisi voittanut Jukurit runkosarjan viimeisessä ottelussa, niin joukkue pääsisi puolivälieriin suoraan ja kohtaisi Rauman Lukon.

Marjamäen valmentama Kärppä-nipun tehokkain pelaaja runkosarjassa oli Teemu Turunen. Turunen teki 16 maalia ja yhteensä 41 tehopistettä ollen samalla paras maalintekijä. Joukkueessa oli runkosarjassa seitsemän pelaajaa, jotka onnistuivat vähintään kymmenen maalia tekemään. Joukkueen tehokkain puolustaja oli ruotsalaistähti David Rundblad 26 pisteellä.

Maalivahdeista Ottawa Senatorsin varaama Leevi Meriläinen pelasi Joel Blomqvistin loukkaannuttua 42 ottelua ja torjui 18 voittoa 91,8 torjuntaprosentilla. Blomqvist aloittaa kuitenkin pudotuspelit joukkueen maalilla ja pelaa ensimmäisen ottelunsa sitten joulukuun.

Olli Salon valmentaman KooKoon tehokkain pelaaja runkosarjassa oli 20 maalia iskenyt Heikki Liedes. Liedes teki runkosarjaan 39 tehopistettä, mutta otti teholukemakseen -12. Toiseksi tehokkain pelaaja oli ruotsalaishyökkääjä Linus Andersson 15 maalin ja 38 tehopisteen voimin.

Puolustajista tehokkain oli kanadalaishankinta Charles-Edouard D’Astous, joka teki 23 tehopistettä 56 otteluun. Maalivahdeista Oskari Setänen pelasi tällä kaudella enemmän kuin tshekkimaalivahti Nick Malik, joka oli viime kaudella yksi Liigan tähtimaalivahdeista. Setänen torjui 15 voittoa runkosarjassa torjuntaprosentilla 90,3.

Joukkueet kohtasivat runkosarjassa neljästi toisensa ja näistä voitot menivät Kärpille 3-1. KooKoo voitti ainoan ottelunsa kotonaan. Edellinen joukkueiden kohtaaminen helmikuussa Oulusas meni Kärpille 6-5 -lukemin jatkoajan jälkeen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga