Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:ssä nähtiin törkeä temppu! – Hurja pelikielto

Philadelphia Flyersin tähtipuolustaja Tony DeAngelo.
AOP

NHL:ssä pelattiin toissa päivänä Tampa Bay Lightningin ja Philadelphia Flyersin välillä ottelu. Lightning katkaisi ottelussa tappioputkensa kaatamalla Flyersin selvin lukemin. Ottelun kolmannessa erässä nähtiin todella törkeä temppu Flyersin pelaajan toimesta, joka johti lopulta pelikieltoon.

Philadelphia Flyersin yhdysvaltalaispuolustaja Tony DeAngeloa on rankaistu NHL:n kurinpidon toimesta. DeAngelo iski Tampa Bay Lightningia vastaan pelatun ottelun kolmannen erän lopulla viikatteella Lightningin Corey Perryä haarojen väliin. Tilanteesta DeAngelolle tuomittiin tilanteesta ulosajo, kun ottelua oli vajaat kolme minuuttia jäljellä.

NHL kuuli keskiviikkona puhelimitse DeAngeloa ja langetti puolustajalle yhteensä kahden ottelun mittaisen pelikiellon. DeAngelo menettää pelikiellon myötä palkastaan reilut 54 tuhatta dollaria. Tämä raha menee pelaajien hätäapujärjestelmään.

DeAngelo teki kesällä kahden vuoden mittaisen sopimuksen Flyersin kanssa. Sopimuksen kokonaisarvo oli kymmenen miljoonaa dollaria. 59 otteluun puolustaja on tehnyt kymmenen maalia ja yhteensä 34 tehopistettä. Tehotilasto on karusti 28 maalia pakkasella. Urallaan Lightningin entinen ykköskierroksen varaus on paukuttanut 329 otteluun 191 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL