Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n suomalaistähdellä makea debyytti uudessa seurassa!

Los Angeles Kings juhlii maalia.
AOP

NHL:n läntisen konferenssin kärkisijoista taisteleva Los Angeles Kings otti makean kotivoiton. Kings kaatoi kotiyleisönsä edessä St. Louis Bluesin vahvan kolmannen erän voimin ja tiukensi asemiaan Tyynenmeren divisioonan kärkitaistelussa.

Todd McLellanin valmentama Los Angeles Kings juhli maukasta voittoa. Kings kaatoi kotiyleisönsä edessä Craig Beruben valmentaman St. Louis Bluesin 4-2 -lukemin. Kings iski kaksi ottelun ratkaisevaa maalia kolmannen erän lopulla.

Kingsin maalilla voitokkaan debyytin torjui Joonas Korpisalo. Columbus Blue Jacketsista Kingsin riveihin siirtynyt suomalaismaalivahti torjui 24 kertaa joukkueen maalilla. Kingsin maaleista ottelussa vastasivat Carl Grundström, Adrian Kempe, Gabriel Vilardi ja Kevin Fiala.

Grundström ja Kempe onnistuivat kahden ensimmäisen erän aikana. Vilardi naulasi kauden 21. osumallaan ylivoimalla voittomaalin kolmannen erän lopulla ja Fiala iski tyhjiin loppulukemat. Sveitsiläistähti iski ottelussa 1+1 tehot ja kanadalaispuolustaja Drew Doughty syötti kaksi viimeistä maalia. Rasmus Kupari teki avauserässä esityön 1-0 -maaliin.

Bluesin riveistä maalinteossa onnistuivat Robert Thomas ja suomalaishyökkääjä Kasperi Kapanen. Kapanen iski kolmannen erän puolivälissä alivoimalla maalin, joka oli hyökkääjän kauden yhdeksäs ja Bluesissa toinen. Jordan Binnington torjui joukkueen maalilla 34 kertaa.

Kings nousi voittonsa myötä Tyynenmeren divisioonassa tasapisteisiin Vegas Golden Knightsin kanssa. Kummallakin on kasassa 80 pistettä, mutta Golden Knightsilla on kaksi ottelua vähemmän pelattuna. Divisioonassa kolmantena on Seattle Kraken 76 pisteen kanssa. Krakenilla on Kingsiä kaksi ottelua vähemmän pelattuna.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL