Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n suomalaistähti värkkäsi uskomattomat esityöt!

Dallas Starsin Roope Hintz juhlii maalia.
AOP

NHL:ssä pelattiin lauantaina todella isoista pisteistä NHL:n läntisen konferenssin puolella. Keskisen divisioonan kärkiseurat Dallas Stars ja Colorado Avalanche kohtasivat toisensa Dallasissa. Ottelun avauserässä saatiin maistaa todella kovaa jääkiekkoa, joka muistutti jopa pudotuspeleistä. Ottelun avauserässä nähtiin kolme maalia ja Starsin maaleissa oli vahvasti suomalaiset mukana.

Pete DeBoerin valmentama Dallas Stars aloitti merkittävän ottelun Colorado Avalanchea vastaan. Stars karkasi ottelun avauserässä 3-1 -johtoon, kun Joe Pavelski, Jason Robertson ja Miro Heiskanen vastasivat kotijoukkueen maaleista.

Starsin ykkössentteri Roope Hintz syötti ottelun avauserässä kaksi maalia, kun Hintz oli tekemässä mahtavia esitöitä Robertsonin sekä Pavelskin maaleihin. Robertsonin kauden 36. maaliin Hintz antoi upeasti vapauttavan syötön, eikä Alexandar Georgiev mahtanut maalille mitään.

3-1 -maalissa välittömästi Avalanchen iskemän 2-1 -kavennuksen jälkeen Hintz riisti hyökkäysalueella pelivälineen, petasi paikan Robertsonille, joka syötti takatolpalle tyhjiin Pavelskille, joka sai naulata kiekon ohi venäläismaalivahdin.

Heiskasen illan ensimmäinen ja kauden yhdeksäs maali syntyi hyökkäyspään aloitusvoiton jälkeen terävällä rannelaukauksella siniviivasta ohi Georgievin. Kapteeni Jamie Benn sai suomalaispuolustajan maaliin syöttöpisteen ja teki osumaan erinomaisen maskin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL