Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Patrik Laineen piiska puhui! – Columbus jäi jyrän alle

Columbus Blue Jacketsin Patrik Laine teki 19. maalinsa.
AOP

NHL:ssä itäisen konferenssin puolella tiukasti pudotuspelipaikasta taisteleva Ottawa Senators otti jälleen makean voiton. Senators murskasi vahvan esityksen päätteeksi Columbus Blue Jacketsin selvin lukemin. Kotiyleisö sai rahoilleen vastinetta, sillä Senatorsin paidassa toista ottelua pelannut kanadalaistähti naulasi upean osuman kotidebyytissään.

D.J. Smithin valmentama Ottawa Senators iski jo viidennessä ottelussa putkeen vähintään viisi maalia. Tällä kertaa Senators murskasi Columbus Blue Jacketsin tieltään tylyn kotipelin jälkeen 5-2 -lukemin.

Senatorsin äänekäs kotiyleisö sai vastiketta rahoilleen, kun se näki Senatorsin huippuhankinta Jakob Chychrunin iskemässä ensimmäisen maalin uudessa seurassaan. Arizona Coyotesin riveistä ennen siirtojen takarajaa Senatorsiin siirtynyt tähtipuolustaja viimeisteli ottelussa 1+1 tehot.

Kanadalainen pelasi kuitenkin puolustajista vasta kolmanneksi eniten. Joukkueen peruspilarit Artem Zub ja Thomas Chabot saivat reilusti enemmän peliaikaa. Zub pelasi kaksi minuuttia kanadalaista enemmän ja Chabot pelasi lähes 26 minuuttia.

Chychrunin lisäksi joukkueelta maalinteossa onnistuivat Travis Hamonic ja Tim Stutzle. Kumpikin iski kaksi maalia. Hamonic nosti koko kauden maalisaldonsa viiteen, kun Stutzle on Blue Jacketsia vastaan pelatun ottelun jälkeen tehnyt 31 maalia. Cam Talbot torjui Senatorsin maalilla yhteensä 19 laukausta.

Blue Jacketsin maaleista ottelussa vastasivat Winnipeg Jetsistä hankitut Jack Roslovic ja Patrik Laine. Roslovic teki avauserässä tasoitusmaalin upealla laukauksella ja Laine iski ylivoimalla toisen erän puolivälissä Kirill Marchenkon syötöstä kiekon vastustamattomasti ohi Talbotin. Elvis Merzlikins pelasi reilut kaksi erää vieraiden maalilla torjuen 19 vetoa. Michael Hutchinson sai pelata toisen erän loppuun ja päätöserän. Näissä kertyi 15 koppia.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL