Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Suomalaistähdelle merkittävä jatkosopimus NHL:ssä!

Nashville Predatorsin Kevin Lankinen teki jatkosopimuksen.
AOP

NHL:ssä siirtojen takarajalla myyjäksi ryhtynyt Nashville Predators teki monta merkittävää siirtoa. Kovan siirron joukkue teki myös siirtojen takarajan päätyttyä, kun organisaatio kiinnitti suomalaismaalivahdin jatkosopimukseen. Täksi kaudeksi joukkueen riveihin siirtynyt suomalainen on pelannut erinomaisesti tällä kaudella joukkueen rivessä.

Tämän kauden jälkeen Nashville Predatorsin GM:n paikalta väistyvä David Poile teki merkittävän jatkosopimuksen. Poile kiinnitti suomalaismaalivahti Kevin Lankisen vuoden mittaiseen jatkosopimukseen, jonka on arvo on kaksi miljoonaa dollaria.

Poile hankki Lankisen Juuse Saroksen kakkosmaalivahdiksi kesällä vuoden mittaisella ja 1,5 miljoonan dollarin arvoisella sopimuksella. Ennen Predatorsiin siirtymistä MM-kultaa keväällä 2019 Leijonien ykkösmaalivahtina juhlinut Lankinen oli edustanut Chicago Blackhawksia.

NHL:n varaamaton 27-vuotias Lankinen on tällä kaudella pelannut NHL:ssä yhteensä 14 ottelua ja voittanut niistä seitsemän. Torjuntaprosentti suomalaismaalivahdilla on ollut mahtava 92,2 ja päästettyjen maalien keskiarvo uran paras 2,58. Koko NHL-uran aikana Lankinen on torjunut NHL:ssä 83 ottelua ja näistä 32 on päättynyt voittoon.

Predators kauppasi NHL:n siirtojen takarajalla Mattias Ekholmin, Mikael Granlundin ja Nino Niederreiterin eteenpäin. John Hynesin valmentama joukkue on tällä hetkellä kuusi pistettä viimeisestä pudotuspelipaikasta, jota pitää Winnipeg Jets hallussaan. Predatorsilla on kolme ottelua vähemmän pelattuna, joten rästipelit voittamalla joukkueella on mahdollisuus vielä saavuttaa Jets.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL