Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Nyt oli isot pisteet! – NHL:n yllättäjäjoukkueelle jättimäinen voitto

Buffalo Sabresin hyökkääjät juhlii maalia.
AOP

NHL:ssä pisintä pudotuspelitöntä putkea hallussaan pitävä Buffalo Sabres nappasi todella maittavat pisteet talteen. Sabres kaatoi kotiyleisönsä edessä NHL:n pudotuspelipaikan jo käytännössä varmistaneen Tampa Bay Lightningin vahvan toisen erän ansiosta. Tämä paransi huomattavasti Sabresin asetelmia NHL:n itäisen konferenssin pudotuspelitaistelussa.

Don Granaton valmennuksessa kahdella edellisellä kaudella Buffalo Sabres on noussut varteenotettavaksi vaihtoehdoksi NHL:n pudotuspeleihin. Siitä joukkue antoi tuoreen näytön kotiottelussa Tampa Bay Lightningia vastaan. Sabres nappasi maukkaan kotivoiton 5-3 -lukemin vahvan toisen erän ansiosta. Lightning karkasi ottelussa jo 1-0 -johtoon, mutta tämän jälkeen kotijoukkue iski viisi maalia putkeen, eikä Lightning enää toipunut.

Sabresilta ottelussa maalinteossa onnistuivat Tage Thompson, Vinnie Hinostroza, Tyson Jost, Jack Quinn ja Jeff Skinner. Thompson vietti otteluss akahden tehopisteen iltaa yhdessä Skinnerin kanssa. Skinner iski kauden 26. maalinsa, kun taas Thompson 42. maalinsa. Kummankin osumat olivat ylivoimamaaleja. Eric Comrie sai vuorostaan aloituksen Sabresin maalilla ja torjui voiton eteen 33 kertaa.

Lightningin avausmaalista avauserän puolivälissä vastasi ylivoimalla Brayden Point. Kanadalainen on lähellä nousta 50 maalin tekijäksi tällä kaudella, sillä osuma oli ykkössentterille kauden 39. Päätöserässä Nick Perbix onnistui iskemään 5-2 -kavennusmaalin ja erän puolivälin jälkeen Alex Killorn naulasi alivoimalla 5-3 -kavennuksen. Killornin maaliin syöttöpisteen sai Tanner Jeannot, joka tuli siirtojen takarajalla jättikaupassa Lightningin riveihin Nashville Predatorsista. Brian Elliott otti vieraiden maalilla 29 torjuntaa.

Kauden 32. voittonsa myötä Sabres on enää kolmen pisteen päässä viimeistä pudotuspelipaikkaa hallussaan pitävästä Pittsburgh Penguinsista. Joukkueilla on 61 ottelua pelattuna, eli Sabresin täytyy loppukauden aikana voittaa kaksi peliä Penguinsia enemmän, mikäli joukkue meinaa kokeneesta remmistä mennä vielä ohi.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL