Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n kuumimman joukkueen vahva vire sai jatkoa! – Nyt kaatui kovia satsauksia tehnyt mestarisuosikki

Boston Bruins juhlii maalia.
AOP

NHL:ssä pelattiin lauantaina todella merkittävä ottelu, kun NHL:n itäisen konferenssin kärkiseura Boston Bruins isännöi New York Rangersia. Ottelussa nähtiin NHL:n pudotuspelejä varten mahdollinen taistelupari, sillä joukkueet voivat kohdata toisensa jopa konferenssifinaaleissa. Tästä ottelusta tunnetta ei puuttunut, vaikka ottelu ratkesikin vasta kolmannessa erässä.

Jim Montgomeryn valmentama Boston Bruins otti jo kymmenennen voiton putkeen ja nosti koko kauden voittosaldonsa jo 49’n. Bruins kaatoi tylyn kotipelin päätteeksi New York Rangersin 4-2 -lukemin.

Bruins rikkoi aiemmin tällä viikolla ensimmäisenä NHL-joukkueena tällä kaudella sadan pisteen rajan. Tällä hetkellä joukkueella on koossa 103 pistettä. Kymmenen ottelun voittoputki tarkoittaa sitä, että se on Bruinsille ensimmäinen vähintään kymmenen ottelun voittoputki sitten kevään 2014, jolloin organisaatio nappasi 12 voittoa putkeen.

Kotijoukkueen paidassa debytoi Tyler Bertuzzi, joka sai syöttöpisteen yhteensä joukkueensa maaleista. Maaleista ottelussa vastasivat Tomas Nosek, Charlie Coyle, Patrice Bergeron ja David Pastrnak. Linus Ullmark torjui 24 kertaa Bruinsin maalilla.

Rangersin paidassa toista otteluaan pelannut Patrick Kane saalisti jälleen kaksi miinusta tililleen. Joukkueen maaleista ottelussa vastasi Alexis Lafreniere, joka teki kauden 13. maalinsa. Lafrenieren 4-2 -kavennukseen syöttöpisteet menivät suomalaisille, kun Niko Mikkola ja Kaapo Kakko tekivät maaliin esityön. Mikkolalle syöttöpiste oli kauden viides ja Kakolle 20. Igor Shesterkin torjui 20 kertaa vieraiden maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL