Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Isokokoinen NHL-tykki kaupan! – Nämä joukkueet yhdysvaltalaishyökkääjän perässä

Philadelphia Flyersin James Van Riemsdyk siirtohuhuissa.
AOP

NHL:n siirtojen takaraja koittaa perjantai-iltana Suomen aikaa. Siirtoja joukkueet saavat tehdä kello kymmeneen asti ja tämän jälkeen ei enää vahvistuksia pudotuspelijoukkueet saa hankkia. Yksi mielenkiintoisista joukkueista siirtojen takarajalla on Philadelphia Flyers. Joukkueesta löytyy paljon kaupattavaa ja joukkue ei ole tälläkään hetkellä menossa etenkään ylöspäin.

GM Chuck Fletcherin johtama Philadelphia Flyers on mielenkiintoisessa tilanteessa. Joukkue siirtyi täksi kaudeksi John Tortorellan valmennukseen ja on etenkin puolustussuuntaan ollut aiempaa parempi, mutta loukkaantumiset söivät heti syksyllä joukkueen eväät pudotuspeleihin. Tällä hetkellä joukkue on välimallin tilanteessa, jossa se ei ole liian huono saadakseen loistavaa ykköskierroksen varausvuoroa eikä tarpeeksi hyvä päästäkseen pudotuspeleihin.

Siirtojen takarajalla huhut pelaajasiirroista käyvät todella kovina ja Flyersinkin kohdalla on monet pelaajat olleet kyselyjen kohteena. Yksi merkittävistä pelaajista on venäläispuolustaja Ivan Provorov, mutta tämän siirtoon tarvitaan enemmänkin kuin pari varausvuoroa. Toinen mielenkiintoinen pelaaja on kesällä organisaation kanssa kaksivuotisen sopimuksen tehnyt puolustaja Tony DeAngelo, jonka tulevaisuus Flyersissa on kysymysmerkkien takana.

Yksi varmasti eteenpäin siirtyvistä pelaajista on kokenut, 33-vuotias yhdysvaltalaishyökkääjä James van Riemsdyk. 191 senttiä pitkä yhdysvaltalaishyökkääjä on Flyersin ykköskierroksen kakkosvaraus kesän 2007 NHL:n varaustilaisuudesta ja on edustanut urallaan Flyersin lisäksi Toronto Maple Leafsia. Van Riemsdyk pelaa tällä hetkellä nykyisen sopimuksensa viimeistä kautta. Van Riemsdykin palkkakattoon vaikuttava summa sopimuksesta on seitsemän miljoonaa dollaria.

Hyökkääjän siirtoarvo on tällä hetkellä NHL-toimittaja Chris Johnstonin mukaan kolmannen kierroksen varausvuoro. Yhdysvaltalaisen palveluksista ovat tällä hetkellä vahvinten kiinnostuneet Vegas Golden Knights, Winnipeg Jets ja Seattle Kraken.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL