Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n venäläistähti kaupattiin toistamiseen päivän sisään! – Tämä on uusi osoite

Tampa Bay Lightningissa pelannut Vladislav Namestnikov siirtyy Winnipeg Jetsiin.
AOP

NHL:ssä on tällä viikolla kaupattu useita pelaajia. Yksi kauppatavarana olleista pelaajista on venäläishyökkääjä Vladislav Namestnikov, joka on vaihtanut osoitetta jo kahdesti. Viimeisin kauppa tapahtui NHL:n heikoimpiin joukkueisiin kuuluvan San Jose Sharksin riveistä eteenpäin.

Tampa Bay Lightningiin kesällä sopimuksen tehnyt venäläishyökkääjä Vladislav Namestnikov pelaa loppukauden Winnipeg Jetsin riveissä. Venäläishyökkääjä kaupattiin aiemmin tällä viikolla Lightningista San Jose Sharksiin vaihdossa hyökkääjä Michael Eyssimontiin. Nyt Namestnikov jatkaa matkaansa Jetsin riveihin vaihdossa neljännen kierroksen varausvuoroon.

30-vuotias Venäjän Zhukovskiyn kaupungista kotoisin oleva laitahyökkääjä on alkujaan Lightningin ykköskierroksen varaus. Namestnikov poimittiin Lightningin toimesta kesän 2011 NHL:n varaustilaisuudessa 27. pelaajana. Hyökkääjä on pelannut NHL:ssä yhteensä kymmenen kauden ajan ja näissä on kertynyt tilille 610 ottelua ja 251 tehopistettä.

Parhaalla kaudellaan Namestnikov on iskenyt yhteensä 48 tehopistettä runkosarjaan ja se tapahtui kaudella 2017-18, kun venäläinen pelasi sekä Lightningin, että New York Rangersin riveissä. Tuolla kaudella Lightning hankki Rangersista J.T. Millerin ja puolustaja Ryan McDonaghin isossa pelaajakaupassa siirtojen takarajalla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL