Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Nyt oli isot pisteet – NHL:n itäisen konferenssin pudotuspelitaistelu tiivistyi entisestään

Detroit Red Wingsin Magnus Hellberg taipuu Ottawa Senatorsin Thomas Chabotille.
AOP

NHL:n itäisessä konferenssissa käydään todella tiukkaa pudotuspelitaistelua. Divisioonien kolme parasta joukkuetta ovat jo selvillä, mutta villi kortti paikoille on tunkua. Tällä viikolla Ottawa Senators ja Detroit Red Wings ovat kovassa paikassa, sillä joukkueet kohtaavat toisensa kahdesti. Kummallakin on vielä hyvät mahdollisuudet pudotuspeleihin.

Ottawa Senators nappasi todella arvokkaat kaksi pistettä suoraan varsinaisella peliajalla. D.J. Smithin valmentama Senators murskasi Detroit Red Wingsin kotiyleisönsä edessä selvin 6-2 -lukemin. Voitto oli Senatorsille toinen putkeen ja viides edelliseen kahdeksaan otteluun. Joukkueet kohtaavat toisensa heti keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa uudelleen.

– Tämä oli meidän parhaita esityksiä fyysiseltä puolelta katsottuna hetkeen. Pelasimme pudotuspelien tyylisen kamppailun. Me pyöritimme vahvasti neljää kenttää ja parhaat pelaajat olivat parhaita. Silloin yleensä pärjätään hyvin, kertoi Smith.

Senators ja Red Wings ovat pelanneet 59 ottelua. Senatorsilla on kasassa 62 pistettä ja Red Wingsillä 64. Kahta viimeistä pudotuspelipaikkaa idässä pitävät hallussaan New York Islanders ja Pittsburgh Penguins. Islandersilla on 63 ottelua takana ja yhteensä 69 pistettä. Penguinsilla on 59 ottelua ja 67 pistettä. Ikävässä tapauksessa Red Wings ja Senators pelaavat toisensa ulos pudotuspeleistä tällä viikolla.

Claude Giroux Senatorsin tähtenä

Senators oli ottelussa kahteen kertaan tappiolla, mutta iski 2-1 -maalin jälkeen viidesti putkeen ja voitti pelin 6-2 -lukemin. Kotijoukkueen ykköstähti ottelussa oli Claude Giroux, joka naulasi neljä tehopistettä.

Giroux iski ottelussa Senatorsin 3-2 -voittomaaliksi jääneen osuman ja syötti Jake Sandersonin 1-1 -tasoitusmaalin sekä Brady Tkachukin, että Thomas Chabotin osumat. Chabot iski ottelussa 1+2 tehot. Cam Talbot torjui joukkueen maalilla 22 kertaa voiton eteen.

– Pelien ollessa isoja, et saa antaa sen vaikuttaa sinuun vaan on pelattava vailla murhetta. Ei saa yliajatella mitään ja minusta me onnistuimme siinä erinomaisesti tänään. Pelasimme juuri kuin olimme suunnitelleet, kertasi Giroux.

Red Wingsin kahdesta maalista vastasivat David Perron ja Tyler Bertuzzi. Magnus Hellberg torjui 36 laukausta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL