Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Mikko Rantaselta jälleen huippuottelu! – Hurja rajapyykki täyteen

Colorado Avalanchen Mikko Rantanen nousi 40 maalin tekijäksi.
AOP

NHL:n läntisessä konferenssissa pelattiin tiistain vastaisena yönä todella isoista pisteistä. Colorado Avalanche isännöi Tyynenmeren divisioonan kärkipaikkaa hallussaan pitävää Vegas Golden Knightsia. Ottelussa pelattiin siis käytännössä koko NHL:n läntisen konferenssin kärkipaikasta. Tällä kertaa kotijoukkue oli vahvempi tähtihyökkääjiensä säestyksellä.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche jatkoi vahvaa virettään NHL:ssä. Avalanche otti jo kuudennen voiton putkeen kaatamalla Vegas Golden Knightsin tylysti kotiyleisönsä edessä 3-0 -lukemin. Edelliseen kolmeen otteluun Avalanche on päästänyt vain kaksi maalia, vaikka vastassa on ollut NHL:n läntisen konferenssin kärkijoukkueita.

Kaikki kuusi voittoa ovat tulleet läntisen konferenssin joukkueita vastaan. Viimeksi joukkue on taipunut kuukausi sitten läntisen konferenssin joukkuetta vastaan, kun Anaheim Ducks oli Denverissä 5-3 -lukemin parempi.

– Minusta olemme tällä hetkellä parhaassa jamassa koko kauden ajalta. Olemme pelanneet erinomaista jääkiekkoa, mutta onhan meillä ollut paras kokoonpanokin käytössä tämän voittoputken aikana, kehui Bednar.

Golden Knightsia vastaan Avalanchelta maalinteossa onnistui kaksi pelaajaa. Mikko Rantanen iski joukkueensa 1-0 ja 2-0 osumat nostaen koko kauden maalisaldonsa jo 40 osumaan. Nathan MacKinnon iski Artturi Lehkosen syötöstä pelin loppulukemat tyhjiin vain reilut kolme minuuttia ennen loppua. Alexandar Georgiev torjui kauden kolmannen nollapelin ja tarvitsi siihen 31 koppia. 27-vuotiaalla maalivahdilla on kasassa 26 voittoa tämän kauden NHL:ssä.

Golden Knightsin riveissä debytoi vastikään joukkueen palveluksiin siirtynyt Ivan Barbashev. Venäläishyökkääjä pelasi ykköskentässä Jack Eichelin ja Jonathan Marchessaultin kanssa saaden vajaat 17 minuuttia peliaikaa. Adin Hill torjui joukkueen maalilla 31 laukausta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL