Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL-tähden uskomaton viikko huomioitiin! – Tässä viikon tähdet

Edmonton Oilersin Connor McDavid valittiin viikon ykköstähdeksi.
AOP

Menneellä peliviikolla NHL:ssä nähtiin vähän kaikenlaista. San Jose Sharks jäädytti Patrick Marleaun numeron 12, maalivahti teki maalin ja monissa otteluissa tehtiin hurjia määriä maaleja. Menneen peliviikon tähdistöön valittiin kaksi maalivahtia ja koko NHL:n tehokkain pelaaja.

Edmonton Oilersin kapteeni, NHL:n pistepörssiä johtava Connor McDavid on valittu menneen peliviikon ykköstähdeksi. Kakkostähdeksi valittiin Boston Bruinsin maalilla hurjaa kautta pelaava ruotsalaismaalivahti Linus Ullmark. Kolmostähti oli Anaheim Ducksilla hurjasti urakoinut John Gibson.

NHL:n pistepörssiä ylivoimaisesti johtava McDavid pelasi tuttuun tyyliin korkealla tasolla. McDavid iski kolmeen otteluun yhteensä kuusi maalia onnistui jokaiseen otteluun tekemään kaksi maalia. Columbus Blue Jacketsia ja Pittsburgh Penguinsia vastaan hyökkääjä teki 2+2 tehot. Philadelphia Flyersia vastaan voittoon päättyneessä ottelussa McDavid teki 2+1 tehot. Toistaiseksi kanadalainen on paukuttanut 48 maalia tällä kaudella.

Ruotsalaisesta Ullmarkista tuli NHL:n historian 13. maalivahti, joka on onnistunut maalinteossa. Ullmark iski Bruinsin 3-1 -maalin tyhjiin Vancouver Canucksia vastaan pelatussa ottelussa. NHL-kauden aikana toistaiseksi 30 voittoa torjunut maalivahti päästi viikon kahdessa ottelussa kaksi maalia ja torjui kiekot 96,6 prosentin varmuudella.

Ducksin maalilla Gibson oli kolmessa viikon pelatussa ottelussa kovassa lyönnissä. Ducks voitti otteluista kaksi ja keräsi yhteensä viisi pistettä, kun Gibson otti 143 torjuntaa. Yhdysvaltalainen koppasi kiekon 51 kertaa Carolina Hurricanesia vastaan, kun joukkue voitti ottelun 3-1 -lukemin. Ilta oli Gibsonin kolmas helmikuussa, kun tilille kertyi yli 50 torjuntaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL