Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Edmonton hävisi, Connor McDavid häikäisi – ”Hän on uskomaton!”

Boston Bruinsin Patrice Bergeron Edmonton Oilersin Connor McDavidin peesissä.
AOP

NHL:ssä hurjaa 60 voiton rajaa tavoitteleva Boston Bruins onnistui hakemaan vierasvoiton Edmonton Oilersin vieraista. Bruins on ollut läpi kauden NHL:n paras joukkue ja lähtee NHL:n pudotuspeleihin selvänä suosikkina. Oilers oli viime vuonna NHL:n läntisen konferenssin finaaleissa, mutta ei mahtanut mitään Colorado Avalanchelle. Tällä kaudella joukkueen tavoite on edetä pidemmälle.

Jim Montgomeryn valmentama Boston Bruins jatkoi hurjia otteitaan NHL:ssä. Bruins kaatoi vierasottelussa Edmonton Oilersin 3-2 -lukemin ja otti jo koko kauden 46. voittonsa. Tällä hetkellä joukkueella on kasassa 97 pistettä. Mikäli Bruins haluaa 60 voiton rajapyykin rikkoa tämän kauden NHL:ssä on joukkueen voitettava lopuista 23 ottelusta 14. Mahdoton tehtävä tämä ei ole. Yhden kauden ennätys on 62 voittoa.

Bruinsin maaleista ottelussa vastasivat Tomas Nosek, Nick Foligno ja Pavel Zacha. Zacha iski 3-2 -voittomaaliksi jääneen osuman toisen erän lopulla David Pastrnakin ja Derek Forbortin esityöstä.

Uudet hankinnat Dmitry Orlov ja Garnet Hathaway onnistuivat erinomaisesti. Hathaway syötti Nosekin 1-1 -tasoitusmaalin ja Orlov teki esityön Nosekin sekä Folignon maaleihin. Jeremy Swayman torjui 22 kertaa joukkueen maalilla.

Oilersin maaleista tässäkin ottelussa vastasi koko NHL:n pistepörssiä johtava Connor McDavid. McDavid iski jo neljännessä ottelussa putkeen kaksi maalia. McDavid nosti koko kauden maalimääränsä 50 osumaan. Tämä on ensimmäinen kerta kanadalaisen uralla, kun 50 maalin rajapyykki jää taakse.

Viime kaudella McDavid teki 48 osumaa ja yhteensä 123 tehopistettä. Tällä kaudella koossa on 115 tehopistettä 61 ottelun jälkeen, joten uusi piste-ennätys syntyy ilman loukkaantumisia tämän kauden aikana.

– Hän on aivan uskomaton pelaaja. Paras pelaaja tällä hetkellä, siitä ei ole kysymystäkään, kehui Oilersin päävalmentaja Jay Woodcroft.

Stuart Skinner torjui 25 kertaa Oilersin maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL