Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Jättikauppa! – NHL:n mestarisuosikki hankki huippupuolustajan

Chicago Blackhawksin Jake McCabe päätyi Torontoon.
AOP

NHL:n yksi suurimmista mestarisuosikeista eli Toronto Maple Leafs teki todella kovan pelaajakaupan. Maple Leafs hankki NHL:n tämän hetken heikoimmasta organisaatiosta kaksi loistavaa pelaajaa organisaation riveihin. Pelaajakauppa auttaa Maple Leafsia vielä pitkään.

NHL:n itäisen konferenssin kärkisijoista yhdessä Boston Bruinsin, New Jersey Devilsin ja Carolina Hurricanesin taisteleva Toronto Maple Leafs vahvistui merkittävästi. Joukkueen GM Kyle Dubas teki melkoisen siirron hankkimalla Chicago Blackhawksin riveistä puolustaja Jake McCaben ja laitahyökkääjä Sam Laffertyn riveihinsä.

Pelaajakaupassa toiseen suuntaan siirtyy laitahyökkääjät Joey Anderson ja Pavel Gogolev sekä ykköskierroksen varausvuoro kesällä 2025, ja kakkoskierroksen varausvuoro kesälle 2026. Ykköskierroksen varausvuoro myös suojattu TOP-10 varaukselta.

Blackhawks kauppasi pelaajien kyljessä vielä kaksi ehdollista viidennen kierroksen varausvuoroa Maple Leafsiin.

Blackhawks teki Maple Leafsille melkoisen palveluksen syömällä puolet puolustaja McCaben palkasta. Vasemmalta laukovan yhdysvaltalaispuolustajan sopimusta on vielä kaksi kautta jäljellä. Puolustajan palkka on näiltä kausilta neljä miljoonaa dollaria, mutta siitä vaikuttaa vain kaksi miljoona dollaria Maple Leafsiin. Laitahyökkääjä Laffertylla on myös sopimusta ensi kaudeksi jäljellä vain reilun miljoonan dollarin palkalla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL