Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:ssä jysähti mielenkiintoinen kauppa! – ”Ei kummallista vaikutusta…”

Anaheim Ducks pelaajat juhlii maalia.
AOP

NHL:ssä nähtiin kahden heikon joukkueen välillä todella mielenkiintoinen kauppa torstaina. NHL:n läntisen konferenssin viimeisistä sijoista keskenään taistelevat 2010-luvun kestomenestyjät tekivät pelaajakauppaa. Anaheim Ducks lähetti Chicago Blackhawksiin AHL:ssä meritoituneen kanadalaisen vaihdossa yhdysvaltalaiseen hyökkääjään.

NHL:ssä nähtiin torstaina todella eriskummallinen pelaajakauppa. Anaheim Ducks kauppasi sekä puolustajana, että hyökkääjänä NHL:ssä esiintyneen kanadalaispelaaja Hunter Drewn Chicago Blackhawksiin. Vaihdossa Ducks sai riveihinsä yhdysvaltalaissentteri Josiah Slavinin, jonka veli Jaccob Slavin pelaa Carolina Hurricanesissa ja on yksi sarjan parhaimpia puolustajia.

Kummallakin pelaajalla on käynnissä NHL:n tulokassopimuksensa viimeinen vuosi ja näistä Slavinin sopimus on hieman arvokkaampi.

Kingstonin kaupungista, Kanadan Ontarion provinssista kotoisin oleva Drew on Ducksin kuudennen kierroksen NHL-varaus kesän 2018 NHL:n varaustilaisuudesta. 188 senttiä pitkä 24-vuotias kanadalainen on urallaan pelannut NHL:ssä kaksi ottelua ilman tehoja. Kahden viimeisen kauden ajan San Diego Gullsin riveissä Drew on tehnyt AHL:ssä 108 otteluun 22 maalia ja yhteensä 49 tehopistettä.

Slavin on 24-vuotias keskushyökkääjä, joka on kotoisin Erien kaupungista, Coloradon osavaltiosta. 183 senttiä pitkä hyökkääjä on Blackhawksin seitsemännen kierroksen varaus saman vuoden varaustilaisuudesta kuin Drewkin. Slavin on pelannut NHL:ssä 15 ottelua ja syöttänyt yhden maalin. Viimeiseen kahteen kauteen AHL:ssä Rockford IceHogsin riveissä sataan pelattuun otteluun on syntynyt 21 maalia ja yhteensä 43 tehopistettä.

Pelaajakaupalla ei ole todellisuudessa kummallista vaikutusta kummankaan joukkueen voimasuhteisiin. Pelaajakaupalla annetaan kahdelle pelaajalle uudet mahdollisuudet urillaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL