Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Kestomenestyjälle loistavia uutisia! – Surutöitään tehnyt NHL-tähti takaisin kaukalossa

Washington Capitalsin Alexander Ovechkin on palannut harjoituksiin.
AOP

NHL:ssä vielä tiukasti pudotuspeleistä taisteleva Washington Capitals sai hienoja uutisia. Joukkueen supertähti on palannut joukkueen mukaan oltuaan sivussa perheessään tapahtuneen poismenon johdosta. Capitals on hävinnyt viisi edellistä ottelua putkeen, joten kurssin tulisi kääntyä nopeasti.

Peter Lavioletten valmentama Washington Capitals sai hyviä uutisia. Joukkueen kapteeni, venäläistähti Alexander Ovechkin on palannut joukkueen toimintaan mukaan. Ovechkin on ollut viikon päivät sivussa isänsä Mikhail Ovechkinin poismenon johdosta.

Ovechkin on ollut neljästä edellisestä ottelusta sivussa ja näissä kaikissa Capitals on jäänyt pisteittä. Ovechkin pelasi edellisen kerran helmikuun 12. päivä Capitalsin paidassa, kun joukkue koki tappion San Jose Sharksia vastaan 4-1 -lukemin.

Venäläishyökkääjä on tällä kaudella paukuttanut yhteensä 54 tehopistettä 54 otteluun. Näistä maaleja on 32 kappaletta. Joukkueen toiseksi tehokkain pelaaja on ollut Ovechkinin maanmies Evgeny Kuznetsov 45 tehopisteellä. Ovechkin on tehnyt urallaan toistaiseksi 812 maalia ja jahtaa tällä hetkellä Wayne Gretzkyä, jolla on hallussa kautta aikain ykköstila tehdyissä maaleissa. Kanadalaistähti teki urallaan 894 osumaa.

Capitals on tällä hetkellä NHL:n itäisen konferenssin Metropolien divisioonassa kuudennella sijalla. Capitalsilla on matkaa villi kortti -paikkaan kaksi pistettä ja joukkueella on yksi ottelu vähemmän pelattuna kuin Florida Panthersilla.

Ennen siirtojen takarajaa, joka on ensi viikon perjantaina, Capitals pelaa vielä neljä ottelua. Näissä Lavioletten valmentama joukkue kohtaa Anaheim Ducksin ja New York Rangersin kotonaan sekä Buffalo Sabresin, ja Ducksin vieraissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL