Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Suomalaistähtien johdattamalle NHL-seuralle karmaiseva tappio!

Chicago Blackhawksin Patrick Kane tehoili Dallas Starsia vastaan.
AOP

Tällä kaudella yhdeksi suureksi NHL:n mestarisuosikiksi noussut Dallas Stars sai kylmää vettä niskaan torstain vastaisen yön NHL-kierroksella. Stars menetti reilun johdon kotiyleisönsä pelatussa ottelussa NHL:n yhtä heikointa joukkuetta vastaan, kun Chicago Blackhawks haki kaksi pistettä Dallasista mukaansa. Stars taistelee tällä hetkellä koko NHL:n läntisen konferenssin voitosta yhdessä Vegas Golden Knightsin ja Winnipeg Jetsin kanssa.

Luke Richardsonin valmentama Chicago Blackhawks osoitti kovaa luonnetta torstain vastaisen yön NHL-kierroksella Suomen aikaa. Blackhaws käänsi 3-0 -tappioaseman 4-3 -voitoksi Pete DeBoerin valmentamaa Dallas Starsia vastaan ottaen jo neljännen voiton putkeen. Blackhawks on tällä hetkellä NHL:n läntisen konferenssin toiseksi viimeisenä takanaan vain Anaheim Ducks.

Blackhawks aloitti maalinteon vasta ottelun puolivälin jälkeen, kun toisessa erässä Max Domi iski kavennuksen ylivoimalla Patrick Kanen syötöstä. Kane iski erän loppupuolella kaksi maalia joista toiseen Domi teki esityön.

Kolmannen erän alussa Domi oli jälleen pahanteossa iskemällä Blackhawksin voittomaalin kauden 17. osumallaan. Kumpikin tähtihyökkääjä vietti kolmen tehopisteen iltaa ja tähtipuolustaja Seth Jones syötti kaksi maalia. Jaxson Stauber torjui joukkueen maalilla 29 kertaa.

Stars karkasi ottelun avauserässä Tyler Seguinin ja Jamie Bennin maaleilla 2-0 -johtoon. Toisen erän alussa Jason Robertson naulasi kauden 35. osumallaan Starsin jo 3-0 -johtoon, mutta joukkue ei onnistunut tukahduttamaan peliä tämän jälkeen. 23 maalia iskenyt Benn saalisti ottelussa tehot 1+1 ja suomalaispuolustaja Miro Heiskanen teki esityön Robertsonin iskemään 3-0 -maaliin. Jake Oettinger torjui kotijoukkueen maalilla yhteensä 19 kertaa.

Seguin naulasi ottelun päätössummerin soidessa illan toisen maalinsa, mutta kiekko ylitti maaliviivan kellon ollessa nollissa, joten tasoitusmaali jäi syntymättä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL