Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n suomalaistähti vakavana – ”Me menemme päivä kerrallaan”

Detroit Red Wingsin Ville Husso
AOP

NHL:ssä käydään tiukkaa taistelua pudotuspelipaikoista. Etenkin NHL:n itäisessä konferenssissa taistelu on kovaa, kun kuusi joukkuetta on selvittänyt jo paikkansa jatkoon. Kuuden varmaan joukkueen lisäksi useampi joukkue taistelee kahdesta viimeisestä paikasta. Kaksi näistä on Detroit Red Wings ja Washington Capitals, jotka kohtasivat todella merkittävässä ottelussa.

Derek Lalonden valmentama joukkue nappasi jo kuudennen voiton seitsemään edelliseen otteluun. Red Wings kaatoi keskiviikon vastaisena yönä Peter Lavioletten valmentaman Washington Capitalsin 3-1 -lukemin. Capitals kärsi jo viidennen suoran tappion putkeen. Vierasottelu oli Red Wingsille jo viides vieraskamppailu putkeen ja tämän putken aikana ainut tappio on tullut Seattle Krakenin vieraana.

Keskiviikon vastaisena yönä pelatussa ottelussa Red Wingsin maaleista vastasivat Robert Hägg ja sveitsiläishyökkääjä Pius Suter kahdesti. Suterin ensimmäinen syntyi alivoimalla avauserässä ja toinen kolmannen erän alussa. Ville Husso otti Red Wingsin maalilla 26 koppia ja Olli Määttä syötti yhden vieraiden maaleista.

– Me menemme nyt päivä kerrallaan eteenpäin. Me tiedämme, että voimme voittaa otteluita tässä sarjassa ja meillä on sellainen joukkue, joka voi voittaa. Nyt vain pitää nauttia hommasta ja mennä eteenpäin rauhassa, kommentoi suomalaistähti Husso.

Capitalsin ainokaisen avauserässä iski Tom Wilson ylivoimalla. Darcy Kuemper torjui kotijoukkueen maalilla 22 kertaa.

Red Wingsin voiton myötä joukkueet ovat tasapisteissä NHL:n itäisessä konferenssissa. Kummallakin on koossa 62 pistettä, mutta Red Wingsillä on kolme ottelua vähemmän pelattuna.

Red Wingsin ero konferenssin kahdeksanteen ja samalla toiseen villi kortti -paikkaan on kaksi pistettä. Florida Panthers pitää sijaa hallussaan, mutta on pelannut neljä ottelua Red Wingsiä enemmän.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL