Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n paras pelaaja jatkoi hurjaa ilotulitustaan!

Philadelphia Flyers jäi Connor McDavidin tähdittämän Edmonton Oilersin jalkoihin.
AOP

NHL:n läntisessä konferenssissa viime kaudella kaikkien yllätykseksi konferenssifinaaleihin edennyt Edmonton Oilers taistelee tällä hetkellä kotiedusta. Oilers pelaa ailahtelevasti, mutta tällä hetkellä joukkue on vielä lähellä saavuttaa jopa Tyynenmeren divisioonan kärkisijan. Keskiviikon vastaisen yön ottelussa joukkue koulutti NHL:n itäisen konferenssin heittopussia.

Jay Woodcroftin valmentama Edmonton Oilers otti arvokkaat pisteet keskiviikon vastaisena yönä pelatun NHL-kierroksen ottelussaan. Oilers kaatoi John Tortorellan valmentaman Philadelphia Flyersin 4-2 -lukemin noustuaan kolmannessa erässä tappioasemasta voittoon.

Oilersin ykköstähti ottelussa oli jälleen kerran kolmen tehopisteen iltaa viettänyt Connor McDavid. McDavid iski joukkueensa 3-2 -voittomaalin ja niittasi alivoimalla loppulukemat. McDavid teki esityön joukkueensa ylivoimalla iskemään 2-2 -tasoitusmaaliin, josta vastasi saksalaissentteri Leon Draisaitl.

34. maalinsa tällä kaudella iskenyt saksalainen teki esityön avauserässä Tyson Barrien iskemään 1-1 -tasoitusmaaliin ylivoimalla. Draisaitlilla on tällä hetkellä koossa 84 tehopistettä, kun taas pistepörssin kärjessä keikkuvalla McDavidilla on 105 tehopistettä iskettynä. Stuart Skinner torjui voiton Oilersin maalilla ottamalla 24 koppia.

Flyersin maaleista ottelussa vastasivat Noah Cates ja Owen Tippett. Tippett on tällä kaudella lyönyt NHL:n läpi sillä kanadalaishyökkääjä on iskenyt 16 maalia. Tippett siirtyi kesken viime kauden joukkueen riveihin Florida Panthersista pelaajakaupassa, jossa Claude Giroux siirtyi Panthersiin. Carter Hart torjui joukkueen maalilla 23 laukausta.

Oilers on tällä hetkellä Vegas Golden Knightsia kolme pistettä perässä pelin enemmän pelanneena. Oilers on divisioonassaan neljäntenä ja takana on Calgary Flames seitsemän pisteen päässä pelin vähemmän pelanneena.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL