Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Kriisi valmis! – NHL:n kestomenestyjä jäämässä pudotuspelien ulkopuolelle?

Washington Capitalsin venäläistähti Evgeni Kuznetsov
AOP

NHL:ssä käydään tiukkaa taistelua pudotuspelipaikoista. Etenkin NHL:n itäisessä konferenssissa taistelu on kovaa, kun kuusi joukkuetta on selvittänyt jo paikkansa jatkoon. Kuuden varmaan joukkueen lisäksi useampi joukkue taistelee kahdesta viimeisestä paikasta. Kaksi näistä on Detroit Red Wings ja Washington Capitals, jotka kohtasivat todella merkittävässä ottelussa.

Peter Lavioletten valmentama Washington Capitals alkaa olla todella tukalassa tilanteessa. Capitals kärsi jo viidennen suoran tappion putkeen, kun samoista sijoista pelaava Detroit Red Wings oli tämän kotikentällä 3-1 -lukemin parempi. Derek Lalonden valmentama joukkue nappasi jo kuudennen voiton seitsemään edelliseen otteluun. Vierasottelu oli Red Wingsille jo viides vieraskamppailu putkeen ja tämän putken aikana ainut tappio on tullut Seattle Krakenin vieraana.

Keskiviikon vastaisena yönä pelatussa ottelussa Red Wingsin maaleista vastasivat Robert Hägg ja sveitsiläishyökkääjä Pius Suter kahdesti. Suterin ensimmäinen syntyi alivoimalla avauserässä ja toinen kolmannen erän alussa. Ville Husso otti Red Wingsin maalilla 26 koppia ja Olli Määttä syötti yhden vieraiden maaleista.

Capitalsin ainokaisen avauserässä iski Tom Wilson ylivoimalla. Darcy Kuemper torjui kotijoukkueen maalilla 22 kertaa.

Red Wingsin voiton myötä joukkueet ovat tasapisteissä NHL:n itäisessä konferenssissa. Kummallakin on koossa 62 pistettä, mutta Red Wingsillä on kolme ottelua vähemmän pelattuna. Red Wingsin ero konferenssin kahdeksanteen ja samalla toiseen villi kortti -paikkaan on kaksi pistettä. Florida Panthers pitää sijaa hallussaan, mutta on pelannut neljä ottelua Red Wingsiä enemmän.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL