Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n supertähden kauppa jäihin! – Tässä syy kaupan siirtymiselle

San Jose Sharksin Erik Karlsson on ollut hurjassa vireessä alkukaudesta.
AOP

NHL:ssä on tällä kaudella nähty todella mielenkiintoisia tapauksia. Yksi mielenkiintoisimmista on San Jose Sharksin tähtipelaajan nousu takaisin tunnetulle tasolle. Sharks on rakentamassa tulevaisuuttaan rauhallisesti, mutta muutama ongelmallinen sopimus on tällä hetkellä hidastamassa rakentamista.

San Jose Sharksin uudeksi GM:ksi viime keväänä palkattu Mike Grier on mielenkiintoisessa tilanteessa. Grierin johtama joukkue taistelee tällä hetkellä loistavista asetelmista NHL:n varaustilaisuuden lottoarvontaan, jolla määritetään ykkösvaraus kesän NHL:n varaustilaisuuteen. Kanadan superjuniori Connor Bedard on tänä kesänä tulossa varattavaksi, joten useammat joukkueet ovat varmasti kiinnostuneet ykkösvarauksen haalimisesta.

Sharksilla on tällä hetkellä kaksi pelaajaa, jotka kiinnostavat NHL:n siirtomarkkinoilla isosti. Ensimmäinen on sveitsiläishyökkääjä Timo Meier, joka on kesällä rajoitettu vapaa agentti. Toinen on hurjaa kautta pelaava ruotsalaispuolustaja Erik Karlsson.

Karlsson on tällä kaudella ylivoimainen ykkönen mitä tulee NHL-puolustajien pisteisiin. 32-vuotias ruotsalaistaituri on iskenyt tämän kauden aikana yhteensä 76 tehopistettä 58 otteluun. Karlssonin henkilökohtainen ennätys on 82 pistettä kaudelta 2015-16. Tuolla kaudella Karlsson paukutti Ottawa Senatorsin riveissä 16 maalia ja syötti 66 maalia. Tällä kaudella koossa on jo 18 maalia, joten yhden kauden maaliennätys on menossa rikki ja se on 21 maalia kaudelta 2014-15.

Grier ilmoitti jo syksyllä, että Karlsson on kaupan, mikäli löytyy jokin sopiva organisaatio, joka haluaa puolustajan riveihinsä hankkia. Karlssonissa ongelmana on ainoastaan palkka ja se on 11,5 miljoonaa dollaria kaudelta. Karlssonilla on sopimusta vielä neljä vuotta jäljellä ja oikeaa rahaa puolustajalle tarvitsee maksaa vielä 39 miljoonaa dollaria. Koko sopimuksen rahallinen arvo on 92 miljoonaa dollaria.

Edmonton Oilers on ollut kiinnostunut jo pitkään Karlssonin palveluksista. Karlssonista Grier haluaa ainakin ykköskierroksen varausvuoroja palautuksena, mutta Oilers haluaa, että Sharks söisi palkasta ison osan. Sharks voi pidättää palkasta 50 prosenttia, eli 5,75 miljoonaa dollaria, mikä vaikuttaa palkkakattoon.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL