Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

Mahtava uutinen! – NHL:n tulikuuma supertähti palaa kokoonpanoon

New Jersey Devils ja Jack Hughes
AOP

NHL:n itäisessä konferenssissa Metropolien divisioonan voitosta taisteleva New Jersey Devils sai hienoja uutisia. Joukkueen peleistä jo jonkin aikaa sivussa ollut tähtipelaaja on palaamassa joukkueen kokoonpanoon takaisin. Se helpottaa merkittävästi joukkueen pelaamista.

Lindy Ruffin valmennuksessa hurjaan lentoon tällä kaudella noussut New Jersey Devils on saamassa mieluisan pelaajan takaisin kokoonpanoon. Joukkueen ykkössentteri, yhdysvaltalainen supertähti Jack Hughes palaa kokoonpanoon seuraavaan otteluun. Devils kohtaa sunnuntain vastaisena yönä Suomen aikaa Pittsburgh Penguinsin, joka taistelee samassa divisioonassa pudotuspelipaikoista.

Hughes ei ole pelannut neljään edelliseen otteluun ylävartalovamman takia, jonka hyökkääjä koki Vancouver Canucksia vastaan pelatussa ottelussa. Hughes teki tuohon otteluun hurjat 2+1 tehot.

– Nyt näyttää siltä, että Hughes on palaamassa kokoonpanoon. Se tarkoittaa tietenkin sitä, että kokoonpano tulee elämään, kommentoi Ruff.

Hughes on tämän kauden NHL:ssä ollut neljänneksi paras maalintekijä 35 osumallaan. Maalitilastossa edellä ovat vain Edmonton Oilersin Connor McDavid, Boston Bruinsin David Pastrnak ja Buffalo Sabresin Tage Thompson. McDavidilla on 42 osumaa plakkarissa.

– Hän on ollut hurja osa meidän hyökkäystämme. Jokainen joukkueen pelaaja on iloinen, että Hughes on takaisin pelikunnossa. Se tulee auttamaan meitä paljon, kommentoi sveitsiläiskapteeni Nico Hischier.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL