Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

Liigan Kärpät viimeisteli kokoonpanonsa hyökkääjällä: ”Omaa kyvyn ratkaista pelejä”

Tuukka Tieksola solmi tulokassopimuksen Carolinan kanssa
AOP

Liigan Kärpät on solminut loppukauden kattavan lainasopimuksen Tuukka Tieksolan kanssa. Hyökkääjä on pelannut tämän kauden AHL:ssä Chicago Wolvesin riveissä.

21-vuotias hyökkääjä Tuukka Tieksola on oululaisyleisölle erittäin tuttu pelaaja. Hyökkääjä teki Liiga-debyyttinsä Kärpissä vain 17-vuotiaana kaudella 2018-19. Tieksola on pelannut debyyttinsä jälkeen Kärpissä 71 runkosarjaottelua tehopistein 13+12. Viime kaudella hyökkääjä pelasi oululaisten riveissä 28 runkosarjaottelua ja neljä pudotuspeliottelua tehopistein 5+3.

Tieksola on Carolina Hurricanesin neljännen kierroksen NHL-varaus kesältä 2019. Toukokuussa 2021 hyökkääjä teki Carolinan kanssa kolmevuotisen tulokasopimuksen. Tällä kaudella hän on pelannut Carolinan farmiseura Chicago Wolvesin riveissä 40 AHL-ottelua tehopistein 4+11.

– Tieksola on hyvä ylivoimapelaaja, joka omaa kyvyn ratkaista pelejä. Hienoa saada oma kasvatti takaisin. Hän tietää, mihin on tulossa, ja me tiedämme, millaisen pelaajan saamme. Uskomme, että hän pystyy omalta osaltaan auttamaan kevään hyökkäyspeliämme, Kärppien urheilujohtaja Harri Aho kommentoi.

Lisäksi Kärpät tiedotti, että maalivahti Karolus Kaarlehto siirtyy loppukaudeksi Ruotsiin SHL-joukkue Timrå IK:n riveihin. Kaarlehto saapui Ouluun tammikuussa ja hän ehti pelata seurassa vain yhden ottelun. Lisäksi hän pelasi Ranskan Ligue Magnuksen Angletissa kaksi ottelua torjuntaprosentilla 84,3 ja 12 ottelua Jukureissa torjuntaprosentilla 91,8.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga