Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:ssä nähtiin uskomaton maalivahtitaistelu! – Lähes sadan torjunnan ottelu

Tampa Bay Lightning törmäsi Arizona Coyotesin Connor Ingramiin.
AOP

NHL:ssä nähtiin todella mielenkiintoinen taistelu, kun Arizona Coyotes isännöi Tampa Bay Lightningia torstain vastaisena yönä Suomen aikaa. Ottelussa ei maaleilla juhlittu sillä päävastuun näytöksestä ottivat maalivahdit. Ottelussa jokainen maksanut katsoja sai rahoilleen vastineen, sillä ottelu venyi aina rangaistuslaukauskilpailuun saakka.

NHL:ssä nähtiin todella harvinainen 0-0 -tasapeli torstain vastaisena yönä pelatulla ottelukierroksella. Arizona Coyotes ja Tampa Bay Lightning pelasivat maalittoman tasapelin 65 minuutin kuluessa, joten ratkaisu haettiin rangaistuslaukauskilpailusta.

Voittajaksi nousi lopulta Andre Tourignyn valmentama Coyotes, jonka sankariksi nousivat Clayton Keller sekä Nick Schmaltz, jotka onnistuivat ohittamaan Brian Elliottin. Elliott torjui varsinaisella peliajalla 26 kertaa.

Coyotesin maalilla uransa ensimmäisen nollapelin NHL:ssä torjui Connor Ingram. Ingram torjui ottelussa yhteensä 47 kertaa, mikä on suurin lukema keneltäkään tulokkaalta, joka torjui uransa ensimmäisen nollapelin.

– Tämä oli koko elämäni ajan kestänyt unelma, kommentoi Ingram.

Voittonsa myötä Coyotes on tällä hetkellä kauden pisimmässä pisteputkessa. Seitsemästä edellisestä ottelusta joukkue on voittanut neljä ja hävinnyt kolme kertaa varsinaisen peliajan jälkeen.

– Maalivahdit pistivät melkoisen näytöksen pystyyn. Lopulta ottelu ratkaistiin taitokisassa ja kaveri voitti. Sellaista se on. Voinko olla pettynyt joukkueeseeni, en missään tapauksessa, kertasi Lightningin päävalmentaja Jon Cooper.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL