Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n suomalaistähti onnistui maalinteossa! – ”Hurjat maalijuhlat…”

Detroit Red Wingsin Olli Määttä iski jälleen maalin.
AOP

NHL:ssä vielä tiukasti pudotuspelipaikoista taisteleva Detroit Red Wings otti todella arvokkaat kaksi pistettä. Red Wings kaatoi vieraskaukalossa Edmonton Oilersin, joka taistelee vielä NHL:n läntisen konferenssin Tyynenmeren divisioonan voitosta. Red Wingsin voitossa suomalaispelaajat olivat isossa roolissa.

Derek Lalonden valmentama Detroit Red Wings otti todella maukkaan vierasvoiton hurjien maalijuhlien päätteeksi. Red Wings kaatoi Edmonton Oilersin vieraissa 5-4 -lukemin rangaistuslaukauksiin venyneessä ottelussa. Voitto oli Red Wingsille jo neljäs putkeen. Aiemmin voittoputken aikana ovat kaatuneet Vancouver Canucks kahdesti ja Calgary Flames kertaalleen. Seuraavaksi joukkue kohtaa Flamesin vieraissa ennen vierasottelua Seattle Krakenia vastaan, jonka jälkeen joukkue palaa itärannikolle.

Red Wingsin ykköstähdet voitossa Oilersia vastaan olivat suomalaispelaajat Olli Määttä sekä maalivahti Ville Husso. Husso torjui ottelussa huimat 41 kertaa voiton eteen ja luottopuolustaja onnistui maalinteossa. Red Wingsin muina tehomiehinä häärivät 1+1 tehoin Robby Fabbri ja Dylan Larkin sekä kaksi maalia syöttänyt David Perron. Saksalaispuolustaja Moritz Seider onnistui myös maalinteossa.

Jay Woodcroftin valmentaman Oilersin maaleista vastasivat Derek Ryan, Leon Draisaitl sekä kahdesti osunut ja kolmen tehopisteen iltaa viettänyt Ryan Nugent-Hopkins. NHL:n pistepörssin ylivoimainen kärkinimi Connor McDavid syötti kaksi maalia. Jack Campbell torjui Oilersin maalilla 19 laukausta.

Oilers on voittanut edellisestä neljästä pelistä vain yhden. Nyt joukkue on kahden ottelun tappioputkessa ja seuraavaksi joukkue kohtaa kotonaan New York Rangersin sekä perään vieraissa Colorado Avalanchen, joten ohjelma ei ainakaan helpotu.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL