Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Ällistyttävä veto! – NHL:n supertähti palasi kaukaloon tyylillä

Auston Matthews Toronto Maple Leafs laukoo Winnipeg Jetsiä vastaan pelattavassa ottelussa.
AOP

NHL:n yksi suurimmista mestarisuosikeista eli Toronto Maple Leafs otti tyylipuhtaan kotivoiton torstain vastaisen yön NHL-kierroksella. Maple Leafs pöllytti NHL:n läntisen konferenssin pohjilla olevaa Chicago Blackhawksia selvin lukemin. Ottelussa voittajasta ei ollut enää avauserän jälkeen epäselvyyttä.

Sheldon Keefen valmentama Toronto Maple Leafs juhli hienoa kotivoittoa. Maple Leafs kaatoi kotiyleisönsä edessä Chicago Blackhawksin 5-2 -lukemin. Ottelussa kaikki maalit syntyivät kahteen ensimmäiseen erään. Maple Leafs teki ottelun avauserässä yhteensä neljä maalia, mutta näistä yksi hylättiin paitsiona.

Maple Leafsilta ottelussa tehoilivat ykkös- ja kakkoskentän tähtihyökkääjät. Paluun kaukaloon tehnyt Auston Matthews iski ottelussa tylyt 1+1 tehot. Matthews maali oli upea viimeistely yläkulmaan b-pisteen kaarelta. Maali oli yhdysvaltalaisen kauden 26. osuma.

William Nylander vietti kolmen tehopisteen iltaa. Nylander teki ottelun ensi sekunneilla läpiajosta 1-0 -maalin ja syötti tämän jälkeen kaksi osumaa. Kapteeni John Tavares iski tehot 1+1 ja puolustajista Conor Timmins sekä Rasmus Sandin onnistuivat maalinteossa. Ilya Samsonov torjui joukkueen maalilla yhteensä 27 laukausta.

Blackhawksin maaleista vastasivat erien alussa Sam Lafferty ja Philipp Kurashev. Lafferty nosti kiekon maalin takakulmalta ohi Samsonovin ja Kurashev laukoi Max Domin erinomaisesta syötöstä kiekon takakulmaan. Vielä viime kaudella Maple Leafsissa pelannut Petr Mrazek otti Blackhawksin maalilla yhteensä 37 torjuntaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL