Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

HIFK avasi Liigan siirtorajaspektaakkelin ruotsalaispuolustajan hankinnalla

HIFK Liiga
AOP

Liigan siirtotakaraja menee umpeen kellon kääntyessä torstain puolelle ja HIFK avasi peliliikkeet hankkimalla ruotsalaispuolustaja Tom Hedbergin.

23-vuotias ruotsalaispuolustaja Tom Hedberg on alunperin Örnsköldsviks SK:n kasvatti, joka pelasi juniorivuosinaan myös Ruotsissa MODOssa, Svedjeholmens IF:ssä, Leksandsissa ja HV71:ssä. Lisäksi hän kävi Kanadan OHL:ssä Barrie Coltsissa. Lisäksi hän on edustanut Ruotsia U16-U20-juniorimaajoukkueissa.

Ammattilaisurallaan Hedberg on pelannut Ruotsissa Allsvenskania Leksandsissa, Oskarhamnissa ja MODOssa sekä SHL:ää HV71:ssä ja Brynäsissä. Tällä kaudella mies on iskenyt 25 ottelussa tehot 0+2. Ruotsalaismedia Expressen tosin tiesi kertoa, ettei mies ole päässyt pelaamaan tapaninpäivän jälkeen.

Hedberg on ajautunut sivuraiteelle päävalmentaja Mikko Mannerin kanssa ja Brynäs haluaakin miehestä eroon. Hedbergillä on sopimus myös ensi kaudesta, mutta Brynäs yrittää purkaa sitäkin. Expressenin tietojen mukaan Brynäs on tarjonnut Hedbergiä myös ensi kaudeksi HIFK:lle.

HIFK majailee Liigassa parhaillaan yhdeksäntenä. Matkaa suoraan pudotuspelipaikkaan on seitsemän pistettä ja pudotuspelien ulkopuolelle kuusi pistettä, joten jäljellä olevissa 11 ottelussa on vielä kovat panokset helsinkiläisittäin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga