Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Liiga

Onko tässä Liigan paras maalivahti? – Säväytti jälleen!

Leevi Meriläinen Oulun Kärppien maalilla.
AOP

Liigassa pelattiin keskiviikkona viiden ottelun mittainen kierros. Erittäin isoista pisteistä pelattiin Turussa, kun vielä tiukasti paikasta kuuden parhaan joukossa taisteleva Turun Palloseura isännöi Oulun Kärppiä. Ottelusta odotettiin äärimmäisen tiukkaa ja tasaista, ja se myös saatiin.

Liigan keskiviikon kierroksella Jussi Ahokkaan valmentama Turun Palloseura kärsi todella niukan tappion. TPS kärsi kotiyleisönsä edessä 1-0 -tappion Lauri Marjamäen valmentamalle Oulun Kärpille, jolle voitto oli seitsemäs edelliseen yhdeksään otteluun.

Kolmen pisteen myötä Kärpät vankisti asemiaan Liigan kuuden parhaan joukossa. 50 pelatun ottelun jälkeen Kärpät on sarjassa viidentenä 84 pisteen kera. TPS on 51 ottelun jälkeen sarjassa seitsemäntenä 79 pisteessä. TPS:llä on kolme pistettä matkaa kuudentena olevaan KalPaan, jolla on yksi ottelu vähemmän pelattuna. Takana Porin Ässät on TPS:ää neljä pistettä takana pelin vähemmän pelanneena ja HIFK samassa tilanteessa kaksi peliä vähemmän pelanneena.

Turun illassa ottelun ainoasta maalista vastasi Julius Junttilan toisen erän lopulla. Junttila niittasi kauden yhdeksännen maalinsa ja 24 tehopisteen Ville Koivusen sekä Atte Ohtamaan esityöstä ohi TPS:n maalilla 21 kertaa torjuneen Lassi Lehtisen.

Kärppien maalilla täydellisen ottelun pelasi Ottawa Senatorsin kolmannen kierroksen NHL-varaus Leevi Meriläinen. Vuonna 2002 syntynyt maalivahti otti yhteensä 15 torjuntaa ja torjui samalla kauden kuudennen nollapelin. Nollapeli oli maalivahdin kauden kuudes. Kuudessa nollapelissä ovat myös Ässien Niklas Rubin ja Lukon Artem Zagidullin. Eniten nollapelejä on Ilveksen Marek Langhamerilla, kun tshekkiveskarilla on kasassa seitsemän nollapeliä.

Meriläinen on torjuntaprosenteissa mitattuna sarjan paras maalivahti. Isokokoinen maalivahti on kopannut kiekkoja 92,5 prosentin varmuudella. 16 voitollaan maalivahti on sarjan voittotilaston kuudentena.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Liiga