Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Venäläinen NHL-tähti jatkoi hurjaa putkeaan! – ”hän on niin…”

New York Islandersin ykkösmaalivahti Ilya Sorokin.
AOP

NHL:ssä viime viikolla todella kovan siirron tehnyt New York Islanders jatkoi voittojen tiellä. Islanders otti jo toisen voittonsa putkeen NHL:n tähdistöviikonlopun jälkeen, kun joukkue tyrmäsi tämän kauden yllättäjäjoukkue Seattle Krakenin kotonaan. Ottelussa Islandersin tähtihankinta onnistui maalinteossa.

Lane Lambertin valmentama New York Islanders otti komean kotivoiton keskiviikon vastaisen yön NHL-kierroksella. Islanders venytti voittoputkensa jo neljään, kun joukkue kukisti kotiyleisönsä edessä tyrmäävän esityksen päätteeksi Seattle Krakenin 4-0 -lukemin.

Voittoputken aikana joukkue on päästänyt kaksi maalia ja ne molemmat on lauottu kakkosmaalivahti Semyon Varlamovin selän taakse. 32 koppia ottanut Ilya Sorokin torjui Krakenia vastaan jo toisen nollapelinsä putkeen ja samalla kauden viidennen, jolla venäläistähti jakaa sarjan kärkisijaa yhdessä Washington Capitalsin Darcy Kuemperin kanssa.

– Sorokin oli jälleen tosi hyvä. Hän on niin rauhallinen maalilla. Mikään ei tunnu häiritsevän häntä, kehui ottelussa Bo Horvatin tekemän 4-0 -maalin syöttänyt Mathew Barzal.

Ottelussa Horvatin lisäksi maalinteossa onnistuivat Simon Holmström, Samuel Bolduc ja Zach Parise. Bolduc niittasi siniviivasta 1-0 -osuman Martin Jonesin taakse, joka torjui Krakenin maalilla yhteensä 24 kertaa.

– Tämä tuntuu niin mahtavalta. Uran avausmaali on sellainen, mitä en tule ikinä unohtamaan, hehkutti Islandersin kesän 2019 NHL:n varaustilaisuuden kakkoskierroksen varaus.

193 senttiä pitkällä vasemmalta laukovalla kanadalaispuolustajalla on tilillään nyt viisi NHL-ottelua.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL