Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n huippuhyökkääjä ei ole huolissaan tappiosta huolimatta – ”tykkään pelistämme…”

Seattle Krakenin Jaden Schwartz on pelannut vahvaa kautta.
AOP

NHL:ssä tällä kaudella todella korkealla tasolla pelannut Seattle Kraken palasi NHL:n tähdistöviikonlopun jälkeen kaukaloon. Kraken pelasi vierasottelun New York Islandersia vastaan, jolla oli jo tiistailta ottelu alla tauon jälkeen. Kraken koki vieraskamppailussa tappion ja menetti yhden tärkeistä pelaajistaan heti avauserässä.

Dave Hakstolin valmentama Seattle Kraken sai näytöksen vahvasta puolustuspelistä keskiviikon vastaisen yön NHL-kierroksella Suomen aikaa. Kraken taipui Lane Lambertin valmentaman New York Islandersin vieraana tylysti 4-0 -lukemin.

Ottelussa vierasjoukkueen maalilla erinomaista kautta pelaava Martin Jones torjui 24 laukausta, mutta ei onnistunut tällä kertaa antamaan Krakenille mahdollisuutta voittoon. Islandersin maaleista ottelussa vastasivat Bo Horvat, Samuel Bolduc, Zach Parise ja Simon Holmström. Ilya Sorokin torjui nollapelin eteen 32 kertaa.

Ottelun avauserässä Kraken sai jobinpostia, kun vahvaa kautta organisaation riveissä pelaava Andre Burakovsky loukkaantui. Burakovsky pelasi ottelussa vain yhden vaihdon.

– Se ei tietenkään ole paras juttu. Ei ole hyvä asia menettää yhtä pelaajaa heti ensimmäisessä vaihdossa, mutta erilaisia juttuja tapahtuu jääkiekko-ottelussa. Meidän tulee jatkossa olla valmiita adaptoitumaan ja tulemaan tällaisestakin tilanteesta läpi, kommentoi Hakstol.

Tällä kaudella Krakenin riveissä 41 otteluun kymmenen maalia ja yhteensä 23 tehopistettä iskenyt Jaden Schwartz oli pettynyt tappioon, mutta luottavainen joukkueensa tekemiseen. Entinen ykköskierroksen NHL-varaus on urallaan Krakenin ja St. Louis Bluesin riveissä pelannut 638 ottelua, ja iskenyt yhteensä 431 tehopistettä. Schwartz on Stanley Cup -mestari kesältä 2019.

– Taukoa peleistä ei voi tietenkään pitää minään selityksenä, sillä monet joukkueet ovat samassa tilanteessa meidän kanssamme. Tiedän miltä meidän pelin näyttää, kun olemme parhaimmillamme. En ole huolissani tilanteesta, sillä tykkään pelistämme erittäin paljon.

Krakenin vieraskiertue jatkuu New Jersey Devilsiä, New York Rangersia, Philadelphia Flyersia ja Winnipeg Jetsiä vastaan ennen kuin helmikuun puolivälin jälkeen Kraken pelaa jälleen kotonaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL