Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

70 miljoonan dollarin NHL-tähti osui uudessa seurassaan! – ”tyrmäävä esitys…”

New York Islanders nollasi Seattle Krakenin.
AOP

NHL:ssä viime viikolla todella kovan siirron tehnyt New York Islanders jatkoi voittojen tiellä. Islanders otti jo toisen voittonsa putkeen NHL:n tähdistöviikonlopun jälkeen, kun joukkue tyrmäsi tämän kauden yllättäjäjoukkue Seattle Krakenin kotonaan. Ottelussa Islandersin tähtihankinta onnistui maalinteossa.

Lane Lambertin valmentama New York Islanders otti komean kotivoiton keskiviikon vastaisen yön NHL-kierroksella. Islanders venytti voittoputkensa jo neljään, kun joukkue kukisti kotiyleisönsä edessä tyrmäävän esityksen päätteeksi Seattle Krakenin 4-0 -lukemin.

Voittoputken aikana joukkue on päästänyt kaksi maalia ja ne molemmat on lauottu kakkosmaalivahti Semyon Varlamovin selän taakse. Ilya Sorokin torjui Krakenia vastaan jo toisen nollapelinsä putkeen ja samalla kauden viidennen, jolla venäläistähti jakaa sarjan kärkisijaa. Torjuntoja Sorokinille kertyi 32. Virkaveli Martin Jones torjui yhteensä 24 laukausta.

Ennen voittoputkea Islandersilla meni todella heikosti, sillä joukkue voitti tammikuussa vain neljä kamppailua, kun otteluja oli 15. Neljästä voitosta kaksi on tämän hetken voittoputkessa aivan kuun viimeisiltä päiviltä.

Islandersilta maalinteossa onnistuivat Krakenia vastaan puolustaja Samuel Bolduc, Simon Holmström, Zach Parise ja viime viikolla kahdeksan vuoden mittaisen jatkosopimuksen Islandersin kanssa tehnyt Bo Horvat. Horvat naulasi Mathew Barzalin loistavasta esityöstä kiekon ohi voimattoman Jonesin. Puolustajalupaus Bolducille maali oli uran ensimmäinen NHL:ssä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL