Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-tähdet palasivat kaukaloon! – mestarisuosikki taipui

Colorado Avalanchen Valeri Nichushkin on kärsinyt tällä kaudella loukkaantumisista.
AOP

NHL:n hallitseva Stanley Cup -mestari Colorado Avalanche sai kaksi todella merkittävää pelaajaa takaisin kokoonpanoonsa Pittsburgh Penguinsia vastaan pelattuun otteluun. Tähtipelaajista ei ollut apua ensimmäisessä ottelussa, sillä Avalanche kärsi niukan tappion NHL:n kestomenestyjän kynsissä.

Jared Bednarin valmentama Colorado Avalanche kärsi niukan tappion. Avalanche taipui Mike Sullivanin valmentamaa Pittsburgh Penguinsia vastaan tiukan taistelun päätteeksi jatkoajalla 2-1 -lukemin. Penguinsin sankariksi ottelussa nousi Kris Letang, joka iski kauden viidennen maalinsa jatkoajalla ratkaisten voiton.

Avalanche oli ottelussa pitkään voitossa kiinni, kun Nathan MacKinnon vei joukkueen toisessa erässä hienolla yksilösuorituksella johtoon. Penguins pääsi ottelussa hieman tuurillakin tasoihin kolmannen erän lopulla ja lopulta onnistui kääntämään pelin nimiinsä.

– Olen todella tyytyväinen meidän tekemiseen. Tällä kertaa se ei riittänyt voittoon. Me karvasimme todella kovaa ja olimme hyökkäyspäässä vaarallisia. Casey DeSmith pelasi Penguinsin maalilla myös loistavan pelin. Otamme tämän pisteen mukaamme ja jatkamme matkaa, kehui päävalmentaja Bednar.

Avalanchelta paluun kokoonpanoon tekivät laitahyökkääjä Valeri Nichushkin ja huippulupaava kanadalaispuolustaja Bowen Byram. Byram pelasi ottelussa yhteensä reilut 21 minuuttia ja oli tekemässä Sam Girardin kanssa esityötä MacKinnonin maaliin. Nichushkin pelasi ottelussa reilut 22 minuuttia, mutta ei saanut tehopisteitä aikaan. Venäläishyökkääjälle kertyi ottelussa Mikko Rantasen ja MacKinnonin tavoin yli viisi minuuttia ylivoima-aikaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL