Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL-valmentaja hehkutti suomalaistähteä! – ”hän teki upeita pelastuksia…”

San Jose Sharksin maalilla Kaapo Kähkönen oli vahvassa vireessä.
AOP

NHL:ssä nähtiin todella yllättävä kamppailu, kun sarjan neljän viime kauden paras joukkue kärsi karmaisevan kotitappion. NHL:n tähdistöottelun jälkeen tylysti Florida Panthersille taipunut Tampa Bay Lightning sai kylmää vettä niskaan toisessa pelissä putkeen. Tällä kertaa joukkue koki ikävän kohtalon NHL:n heittopussi San Jose Sharksia vastaan.

David Quinnin valmennukseen täksi kaudeksi siirtynyt San Jose Sharks järjesti NHL-kierroksella melkoisen yllätyksen. Sharks nousi Tampa Bay Lightningin vieraana kahden maalin takaa voittoon, kun joukkue oli vahvempi jatkoajalle venyneessä ottelussa 4-3 -lukemin. Sharksin voitto katkaisi Lightningin yli 1,5 kuukautta kestäneen kotivoittojen putken.

Lightningin turmaksi muodostuivat Erik Karlsson ja Timo Meier. Meier iski ottelussa voittomaalin tyhjiin Karlssonin syötöstä jatkoajalla. Meier teki ottelussa kaikkiaan tehot 2+1 ja Karlsson 1+2.

Ottelun avauserä oli Sharksille vaikea, sillä Lightning karkasi 20 minuutin aikana 3-1 -johtoon, kun Brayden Point iski kahdesti ja Ross Colton kertaalleen kiekon ohi vahvan pelin pelanneen Kaapo Kähkösen. Kähkönen nappasi ottelussa 34 torjuntaa.

– Me oltiin ihan sukkasiltaan avauserässä. Lightning pelasi edellisenä päivänä, joten he aloittivat vahvasti. Me paransimme peliämme pelin edetessä. Jäähyt vähän rikkoivat peliä, mutta Kähkönen teki upeita pelastuksia, ja olimme mukana matsissa. Hienoa, että Kähkönen saa palkinnon kovasta työstään, olemme iloisia hänen puolestaan, kehui Quinn.

Sharksin kolmannesta maalista varsinaisella peliajalla vastasi Jonah Gadjovich, joka ohjasi kiekon ohi 18 kertaa torjuneen Brian Elliottin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL