Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n hallitsevalle mestarille niukka tappio – suomalaiset jäi pisteittä

Colorado Avalanchen Artturi Lehkonen ja Pittsburgh Penguinsin Kris Letang.
AOP

Kaksi viimeisen kymmenen kauden ajan kestomenestyjää kohtasivat NHL-kierroksella keskiviikon vastaisena yönä Suomen aikaa, kun Pittsburgh Penguins isännöi Colorado Avalanchea. Ottelussa ratkaisua ei saatu selville varsinaisen peliajan kuluessa, joten voitto ratkesi vasta jatkoajalla.

Mike Sullivanin valmentama Pittsburgh Penguins otti äärimmäisen tärkeät kaksi pistettä yön NHL-kierroksella. Penguins nousi tappioasemasta voittoon Colorado Avalanchea vastaan, kun joukkue nappasi pisteet 2-1 -jatkoaikavoitolla.

Pitkään näytti siltä, että Avalanche palaa NHL:n tähdistötauolta niukalla voitolla takaisin kaukaloihin, mutta toisin kävi. Avalanche johti ottelua Nathan MacKinnonin toisessa erässä iskemällä maalilla kolmannen erän lopulle saakka, kunnes Bryan Rust tasoitti pelin kauden 12. osumallaan. Kiekko päätyi hyvin epämääräisen maalinedustilanteen päätteeksi ohi loistavan pelin pelanneen Pavel Francouzin.

Jatkoajalla Avalanche pääsi pyörittämään 4vs3 -ylivoimaa, mutta ei onnistunut ratkaisemaan peliä. Lopulta Penguins niittasi voittomaalin, kun Kris Letangin toimitus maalille päätyi ohi Francouzin. Maali oli Letangille kauden viides. Kanadalaisveteraani on tällä kaudella kärsinyt loukkaantumisista, joten pelejä ei liikaa ole vyöllä kolminkertaisella Stanley Cup -mestarilla.

Penguinsilta Evgeni Malkin syötti kaksi osumaa ja maalilla Casey DeSmith otti yhteensä 41 torjuntaa voiton eteen. Fracouz torjui vieraiden maalilla yhteensä 36 laukausta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL