Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Lähes 70 miljoonan sopimuksen tehneeltä NHL-tähdeltä vahva sisääntulo! – New York Islandersilta vahva esitys

New York Islandersin Bo Horvat teki maskia Philadelphia Flyersin maalivahti Carter Hartille.
AOP

NHL:n itäisessä konferenssissa tiukasti pudotuspelipaikoista taisteleva New York Islanders palasi hyvällä ilmeellä tähdistöviikonlopun jälkeen kaukaloon. Islanders vieraili Philadelphiassa Flyersin kotikaukalossa ja nappasi vahvan vieraspelin jälkeen pisteet mukaansa. Ottelussa Islanders esitteli yleisölle tuoreen vahvistuksensa, joka pelasi ensimmäisen pelin uuden joukkueensa riveissä.

Lane Lambertin valmentama New York Islanders nappasi tiistain vastaisen yön NHL-kierroksella tärkeät kaksi pistettä matkaansa. Islanders kaatoi vieraissa Philadelphia Flyersin 2-1 -lukemin, jonka haaveet pudotuspeleistä murtuivat tähän iltaan, sillä ero kolmanteen sekä viidenteen sijaan kasvoi jo aivan liian suureksi.

Islandersilta maalinteossa onnistuivat ylivoimalla avauserässä Kyle Palmieri ja Mathew Barzal toisessa erässä hienolla ohjauksella. Palmieri iski reilun 17 minuutin pelin jälkeen suorasta hyökkäyksestä terävän rannelaukauksen ohi Carter Hartin, joka pelasi jälleen vahvasti Flyersin maalilla.

Barzal ohjasi maalin takakulmalta kauden 13. osumansa Noah Dobsonin hienosta esityöstä. Dobson sai kiekon siniviivaan Brock Nelsonilta. Kanadalaispuolustaja otti tilanteessa tyhjät pois ja laukoi takakulmalle ohjattavan kiekon Barzalille, joka ohjasi kiekon tyhjiin ohi voimattoman Hartin. Hartille kertyi ottelussa 28 torjuntaa.

Islandersin riveissä debytoinut Bo Horvat pelasi ottelussa reilut 19 minuuttia ja laukoi neljä kertaa kohti Hartia, mutta ei onnistunut maalinteossa. Kokonaisuutena kanadalaissentteriltä nähtiin vahva esitys ykköskentän keskellä.

Flyersin ainokainen syntyi kaksi minuuttia Barzalin tekemän 2-0 -maalin jälkeen, kun Nicolas Deslauriers ohjasi kiekon ohi vahvaa kautta pelaavan Semyon Varlamovin. Maali oli voimahyökkääjälle kauden kolmas. Venäläismaalivahti otti voiton eteen 25 torjuntaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL