Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

NHL:n supertähtiveljekset kohtasivat – tuloksena hurja maalijuhla!

Vancouver Canucksin Collin Deliaa viedään Jack Hughesin toimesta New Jersey Devilsin voittamassa ottelussa.
AOP

NHL:ssä nähtiin todella hurja maalijuhla, kun New Jersey Devils isännöi Vancouver Canucksia. Ottelussa vahvasti hyökkääjä Devils kohtasi pelitapaongelman kanssa läpi kauden taistelleen Canucksin, jonka puolustuspelaaminen on ollut jo kaksi kautta heikkoa. Ottelussa kohtasivat myös kaksi veljestä joista vain Devilsin tähtihyökkääjä onnistui maalinteossa.

Lindy Ruffin valmentama New Jersey Devils vahvisti asemiaan NHL:n itäisen konferenssin pudotuspelitaistelussa. Devils kaatoi Rick Tocchettin valmennukseen siirtyneen Vancouver Canucksin jatkoajalle venyneessä ottelussa 5-4 -lukemin. Devilsillä on voiton myötä koossa 70 pistettä 50 pelatun ottelun jälkeen. Joukkue on Metropolien divisioonassa toisena kuusi pistettä New York Rangersin edellä ja kuusi pistettä Carolina Hurricanesia perässä. Hurricanesilla on yksi ottelu enemmän pelattuna.

Devilsiltä nähtiin nihkeän avauserän jälkeen todella vahva toinen erä. Ottelun avauserän jälkeen peli oli 1-1 -lukemissa, mutta tämän jälkeen Devils iski kolme maalia toisen erän alkuun ja karkasi 4-1 -johtoon. Canucks toipui tästä kuitenkin ja nousi kolmannen erän alkuun 4-4 -tasatilanteeseen. Ratkaisu nähtiin lopulta jatkoajan viimeisellä minuutilla, kun kotijoukkueen ruotsalaistähti Jesper Bratt naulasi kauden 20. osuman ylivoimalla ja pisteet kotijoukkueelle.

Devilsiltä Jack Hughes nosti kauden maalimääränsä jo 35 iskemällä kaksi osumaa. Ondrej Palat vietti myös kahden maalin iltaa. Tähtipuolustaja Dougie Hamilton syötti ottelussa kolme maalia. Ruotsalaishyökkääjä Fabian Zetterlund ja sveitsiläinen huippupuolustaja Jonas Siegenthaler iskivät otteluun 0+2 tehot. Vitek Vanecek torjui kotijoukkueen maalilla yhteensä 26 kertaa.

Canucksin maalit ottelussa menivät Luke Schennin, Andrei Kuzmenkon, Curtis Lazarin ja Philippe Di Giuseppen nimiin. Conor Garland ja Oliver Ekman-Larsson syöttivät kaksi maalia mieheen. Collin Delia torjui vieraiden maalilla yhteensä 29 kertaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL