Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

56 miljoonan NHL-tähti tyytyväisenä! – ”pelasimme hiton hyvin…”

Vancouver Canucks taipui New Jersey Devilsin vieraana.
AOP

NHL:ssä palattiin normaaliin päiväjärjestykseen tiistain vastaisena yönä Suomen aikaa. NHL:ssä pelattiin yhteensä kuuden ottelun mittainen kierros, joista suurimaalisin vääntö nähtiin New Jersey Devilsin ja Vancouver Canucksin välillä. Ottelun varsinainen peliaika tarjosi isot maalijuhlat, mutta ratkaisu pelille haettiin vasta jatkoajalta.

Rick Tocchettin valmennukseen vastikään siirtynyt Vancouver Canucks nousi hienosti New Jersey Devilsiä vastaan tasoihin, mutta ei onnistunut nappaamaan kahta pistettä mukaansa. Lindy Ruffin valmentama Devils otti kaksi pistettä mukaansa jatkoajalle venyneessä ottelussa 5-4 -lukemin.

Canucks siirtyi ottelussa Andrei Kuzmenkon maalilla 1-0 -johtoon avauserässä, mutta päästi neljä maalia tämän jälkeen putkeen. Devilsin maaleista vastasivat Jack Hughes ja Ondrej Palat, jotka osuivat kaksi kertaa mieheen. Tämän jälkeen Canucks iski kolme perättäistä maalia toisen erän lopulla ja kolmannen erän alussa nousten pelissä 4-4 -tasapeliin.

Jatkoajalla Devils kuittasi kuitenkin voiton nimiinsä Jesper Brattin ylivoimamaalilla Hughesin upeasta esityöstä.

Joukkueille ottelu oli ensimmäinen lähes kahteen viikkoon. Kumpikin joukkue on pelannut viimeksi tammikuun 27. päivä ennen tätä kamppailua.

– Minusta me pelasimme hiton hyvin vieraskaukalossa tauon jälkeen. Me näytimme sydäntä ottelussa ja koko joukkueen luonnetta. Vastassa o0li kuitenkin todella hyvä joukkue. Olisimme voineet luovuttaa 4-1 -tappioasemassa, mutta monet eri kaverit nousivat esiin. Meille kelpaa tämä piste jokaisena päivänä vuodessa, kertoi 56 miljoonan dollarin arvoisen jatkosopimuksen syksyllä tehnyt J.T. Miller ottelun jälkeen.

Canucksin muista maaleista Kuzmenkon lisäksi vastasivat Curtis Lazar, Phillip Di Giuseppe ja Luke Schenn.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL