Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:n jatkoaikasankarilta kova kommentti! – ”tämä ei ollut parastamme…”

Vancouver Canucks taipui New Jersey Devilsille. Jesper Bratt naulasi voittomaalin.
AOP

NHL:ssä nähtiin todella hurja maalijuhla, kun New Jersey Devils isännöi Vancouver Canucksia. Ottelussa vahvasti hyökkääjä Devils kohtasi pelitapaongelman kanssa läpi kauden taistelleen Canucksin, jonka puolustuspelaaminen on ollut jo kaksi kautta heikkoa. Ottelussa kohtasivat myös kaksi veljestä joista vain Devilsin tähtihyökkääjä onnistui maalinteossa.

Lindy Ruffin valmentama New Jersey Devils vahvisti asemiaan NHL:n itäisen konferenssin pudotuspelitaistelussa. Devils kaatoi Rick Tocchettin valmennukseen siirtyneen Vancouver Canucksin jatkoajalle venyneessä ottelussa 5-4 -lukemin.

Devilsillä on voiton myötä koossa 70 pistettä 50 pelatun ottelun jälkeen. Joukkue on Metropolien divisioonassa toisena kuusi pistettä New York Rangersin edellä ja kuusi pistettä Carolina Hurricanesia perässä. Hurricanesilla on yksi ottelu enemmän pelattuna.

Ottelussa Devilsiltä Jack Hughes nosti kahdella maalillaan koko kauden saldonsa 35 osumaan. Ondrej Palat onnistui Hughesin tavoin kahdesti maalinteossa ja voittomaalin naulasi ruotsalaishyökkääjä Jesper Bratt Hughesin syötöstä ylivoimalla.

Kesällä vuoden mittaisen jatkosopimuksen Devilsin kanssa tehnyt Bratt manasi ottelun jälkeen reilun viikon taukoa peleistä.

– Tämä ei ollut parastamme. Tähdistötauolta palaaminen kaukaloon on aina vaikeaa. Jalat ei liiku kuin pitäisi. Samaan aikaan me kyllä näytimme luonnetta ottelussa, kun pystyimme voittamaan vaikka menetimme johdon. Kaksi pistettä oli meille iso juttu jatkon kannalta.

Kotijoukkueen maalilla Vitek Vanecek torjui 26 kertaa. Se oli tshekkimaalivahdille kymmenes voitto putkeen ja samalla Vanecekin uran pisin voittoputki.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL