Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

50 miljoonaa dollaria! – NHL-tähti sai hurjan jatkosopimuksen

Buffalo Sabresin Dylan Cozens.
AOP

NHL:ssä vahvaa kautta pelaava Buffalo Sabres on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. Sabres on tehnyt jatkosopimuksen vahvaa kautta pelaavalle nuorelle kanadalaissentterille, joka on noussut tällä kaudella merkittäväksi pelaajaksi koko organisaation mittapuulla. Sabresilla on kanadalaissentterin sopimuksen myötä loistava tulevaisuus sopimusten puolelta.

Buffalo Sabresin GM Kevyn Adams on tehnyt joukkueen huippulupaavan kanadalaissentteri Dylan Cozensin kanssa seitsemän vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Cozensin sopimuksen arvo on lähes 50 miljoonaa dollaria, sillä yhdeltä kaudelta hyökkääjä tienaa 7,1 miljoonaa dollaria.

Cozens on isokokoinen, 190 senttiä pitkä oikealta laukova keskushyökkääjä, joka on kotoisin Whitehorsen kaupungissa, Yukonin provinssista. Vuonna 2001 syntynyt Cozens varattiin NHL:n kesän 2019 varaustilaisuuden seitsemäntenä pelaajana ensimmäisellä kierroksella. Lethbridge Hurricanesin riveissä juniorina pelannut hyökkääjä debytoi NHL:ssä kaudella 2020-21.

Tähän mennessä isokokoinen hyökkääjä on tehnyt 169 otteluun uransa aikana 94 tehopistettä ja ottanut tehotilastossa lukeman -31. Tällä kaudella Cozens on ollut parhaimmillaan, mitä tulee koko uraan, sillä 49 otteluun on syntynyt 17 maalia ja yhteensä 43 tehopistettä. Viime kaudella 79 otteluun syntyi 13 maalia ja 38 pistettä.

Sabres on ensi kaudeksi käyttänyt hyökkääjien toimesta palkkakatostaan 37,8 miljoonaa dollaria. Sopimuksissa ovat kiinni ykkössentteri Tage Thompson, Jeff Skinner, Alex Tuch, Victor Olofsson, Peyton Krebs, Jack Quinn ja John-Jason Peterka.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL