Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL-kauden jättiyllättäjä vahvisti rivejään! – indikoi lisää siirtoja

San Jose Sharksin Jaycob Megna siirtyy Seattle Krakeniin.
AOP

NHL:ssä todella hyvissä asemissa tällä hetkellä oleva Seattle Kraken teki mielenkiintoisen siirron. Kraken vahvisti jo ennestään vahvaa puolustustaan. Kraken hankki NHL:n parhaan puolustajan rinnalla pelanneen pelaajan riveihinsä todella edulliseen hintaan.

Ron Francisin johtama Seattle Kraken on tehnyt mielenkiintoisen pelaajakaupan. Kraken hankki San Jose Sharksin riveistä peruspuolustaja Jaycob Megnan riveihinsä. Kraken maksoi Sharksille tästä neljännen kierroksen varausvuoron ensi kesän NHL:n varaustilaisuuteen.

Neljännen kierroksen varausvuoroon pätee pieni ehto ja se on se, että Kraken päättää kesäkuun 15. päivä lähettääkö se Sharksiin oman vai Colorado Avalanchen neljännen kierroksen varausvuoron. Kraken omaa Avalanchen varausvuoron, jonka se sai kaupatessaan Kurtis MacDermidin Avalancheen.

30-vuotias Megna on vasemmalta laukova isokokoinen 198 senttinen puolustaja, joka painaa sata kiloa. Northbrookin kaupungista, Illinoisin osavaltiosta kotoisin oleva puolustaja on Anaheim Ducksin seitsemännen kierroksen varaus kesän 2012 NHL:n varaustilaisuudesta. Megna varattiin NHL:n koko varaustilaisuuden viimeisenä pelaajana.

Urallaan toistaiseksi reilut 2,6 miljoonaa dollaria tienannut puolustaja on tällä kaudella pelannut Sharksissa todella paljon Erik Karlssonin pakkiparina, joka johtaa NHL:n puolustajien pistepörssiä. Megna on 48 otteluun tehnyt hyvät tehopisteet 1+11, eli lähes puolet uransa kaikista pisteistä. Urallaan Megna on pelannut NHL:ssä 135 ottelua ja näissä on syntynyt tehot 4+21.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL