Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

NHL

NHL:ssä nähtiin jättisopimus! – jopa GM naurahti

Bo Horvat.
AOP

NHL:ssä nähtiin sunnuntaina todella mielenkiintoinen pelaajasopimus, kun vastikään New York Islandersiin siirtynyt kanadalainen teki jatkosopimuksen. Islanders teki menneellä viikolla kovan siirron hankkiessaan yhden tavoitelluimmista pelaajista riveihinsä vaihdossa suomalaiseen huippulupaukseen.

NHL:ssä tiukasti pudotuspelipaikoista vielä taisteleva New York Islanders on tehnyt jatkosopimuksen Bo Horvatin kanssa. Horvat siirtyi menneellä viikolla mielenkiintoisessa pelaajakaupassa Vancouver Canucksista Islandersiin. Pelaajakaupassa toiseen suuntaan siirtyi ykköskierroksen varausvuoro, suomalaislupaus Aatu Räty ja kokenut kanadalaishyökkääjä Anthony Beauvillier.

Horvat allekirjoitti Islandersin kanssa kahdeksan vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Sopimuksen kokonaisarvo on 68 miljoonaa dollaria, eli Horvat tienaa jatkossa 8,5 miljoonaa dollaria kaudesta. Vielä tällä kaudella Horvatin palkka oli 5,5 miljoonaa dollaria.

27-vuotias hyökkääjä on tehnyt tällä kaudella 31 maalia, mikä on yli kymmenen osumaa enemmän kuin kenelläkään Islandersissa aloittaneella pelaajalla.

Islandersilla on tulevaisuuteen loistava tilanne keskushyökkääjien suhteen, sillä joukkueella kahdelle seuraavalle kaudelle viisi loistavaa keskushyökkääjää kiinni sopimuksissa. Horvatin hankinta toki tarkoittanee Mathew Barzalin siirtymistä laitaan.

Itse sopimusta GM Lou Lamoriello kommentoi tuttuun tyyliinsä vähäsanaisesti.

– Siinä on liikaa vuosia ja aivan liian paljon rahaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta NHL